Samsung Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+

Samsung Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+

Redactie Baaz

De Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+ leveren entertainment, creativiteit en productiviteit voor wanneer de inspiratie toeslaat. Met de keuze tussen twee draagbare, krachtige apparaten kunnen nog meer mensen de veelzijdigheid van de Galaxy Tab S-reeks ervaren. De hogere snelheden en de nog betere prestaties[v] in vergelijking met de vorige FE-reeks, maken de S9 FE ideaal voor digitale contentmakers, ondernemers, studenten, artiesten, gamers en meer.

Kijk en creëer thuis, op het werk, op de campus of zelfs in het park. Het 10,9-inch scherm van de Galaxy Tab S9 FE en het 12,4-inch scherm van de Galaxy Tab S9 FE+ hebben een automatische vernieuwingsfrequentie die zich aanpast tot 90 Hz. Vision Booster rekent af met zonlicht en verbetert de zichtbaarheid buitenshuis door kleur en contrast te optimaliseren, vooral in de donkere delen van het scherm. Net als de nieuwste Galaxy Tab S9-reeks hebben zowel de Tab S9 FE als de Tab S9 FE+ een IP68-classificatie, voor een veiliger gevoel onderweg.

Leg ideeën en notities eenvoudig vast met de meegeleverde, IP68-geclassificeerde S Pen. Net als de Galaxy Tab S9-reeks beschikken de Tab S9 FE en S9 FE+ over een breed scala aan creatieve tools en apps, waaronder Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint en meer. Bewaar aantekeningen, schetsen en video's met tot wel twee keer zoveel opslagruimte. Daarnaast is er de optie om te upgraden naar 1TB met een microSD-kaart.

De Galaxy Tab S9 FE is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf €529 en de Galaxy Tab S9 FE+ vanaf €699. Beide modellen zijn beschikbaar in vier modieuze kleuren: Mint, Silver, Gray en Lavender.

 

Ook interessant

Lees hier: Samsung Galaxy S23 FE

Lees hier: AirTag: Apple’s Revolutionaire Tracker

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie