Samsung Galaxy Buds FE

Samsung Galaxy Buds FE

Redactie Baaz

De Galaxy Buds FE brengen Samsungs audio binnen het bereik van nog meer gebruikers. De krachtige bas zorgt voor een diep en rijk geluid, waardoor muziek wordt weergegeven zoals de artiest het bedoeld heeft. Dankzij de krachtige Active Noise Cancellation (ANC) en Ambient Sound hoor je meer van wat je leuk vindt en minder van wat je niet leuk vindt. De automatische beamforming van het geavanceerde systeem met drie microfoons, en het AI-gestuurde Deep Neutral Network (DNN), scheiden uw stem van ongewenst achtergrondgeluid voor duidelijkere gesprekken zonder ruis.

De Galaxy Buds FE zijn ergonomisch ontworpen en comfortabel genoeg om lange tijd te dragen. Een aangepaste pasvorm is mogelijk met drie verschillende maten oordopjes en twee verschillende maten voor de vleugeltips.

De Galaxy Buds FE zijn verkrijgbaar voor €109 in twee moderne, opvallende kleuren: Graphite en White[xiii].

Eén naadloos verbonden Galaxy-ecosysteem

Met de nieuwe FE-apparaten is het eenvoudiger dan ooit om de volledige kracht van het verbonden Galaxy-ecosysteem te benutten. Met Multi Control[xiv] kunnen gebruikers eenvoudig kopiëren, plakken en slepen tussen smartphone en tablet. Met Quick Share kunnen video's of afbeeldingen direct worden overgezet van smartphone naar tablet, om ze daar te bewerken.

De Galaxy Buds FE zijn de perfecte metgezellen als het tijd is voor entertainment. Auto Switch schakelt op intelligente wijze het geluid tussen smartphone, tablet en zelfs horloge en TV – op basis van het gebruik en zonder dat er handmatige aanpassingen nodig zijn[xv]. Bovendien helpt SmartThings Find bij het opsporen van zoekgeraakte oordopjes en laat het een alarm horen als ze ergens blijven liggen[xvi].

Al deze apparaten en connectiviteitsmogelijkheden voldoen aan de eisen die Samsung stelt aan veiligheid en privacy. De Galaxy S23 FE- en Galaxy Tab S9 FE-reeks worden beschermd door Samsung Knox, wat betekent dat persoonlijke gegevens persoonlijk blijven.

 

Ook interessant

Lees hier: Samsung Galaxy S23 FE

Lees hier: Samsung Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie