Samsung Galaxy A52 5G krijgt FCC-keurmerk

Samsung Galaxy A52 5G krijgt FCC-keurmerk

Redactie Baaz
Sinds enkele maanden stromen er steeds meer geruchten binnen over de nieuwe smartphone modellen van techgigant Samsung. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de nieuwe Samsung Galaxy A52 5G versie voorzien is van het FCC-keurmerk.

In dit artikel vind je meer informatie over deze vrij recente geruchten. De lancering nadert omdat de resultaten van de FCC-certificering eigenlijk pas net is binnengekomen. De Samsung Galaxy A52 5G heeft namelijk een andere certificering doorstaan dan normaal ​​en heeft daarom sinds kort het keurmerk van FCC ontvangen.

Samsung Galaxy A52 5G krijgt FCC-keurmerk

Volgens de voorspellingen duurt het niet lang meer voordat de nieuwe modellen worden gelanceerd. Echter blijft een exacte lanceerdatum uit, totdat deze door Samsung officieel is bevestigd. In totaal komen er binnenkort twee modellen van de populaire Galaxy A-serie bij. Deze nieuwe smartphones zijn geschikt voor zowel de 4G als 5G netwerken en verbindingen.

Er zijn momenteel dus twee modellen getest, namelijk de SM-A526B en A526DS. Afgezien van het feit dat de SM-A526B is uitgerust met slechts een simkaart en de A526DS beschikt over twee simkaarten, ook wel dual-sim genoemd. Verder zijn de twee nieuwe smartphone modellen identiek aan elkaar.

Online geruchten

Samsung heeft nog geen officiële bevestiging gegeven betreft de waarheid van de recente geruchten over de nieuwe Galaxy modellen. Daarom is het van belang om rekening te houden met het feit dat sommige kenmerken en specificaties nog kunnen veranderen. 

Aangezien deze geruchten gelekt zijn, is het misschien verstandig om direct even het belang van het beschermen van je privégegevens online aan te halen. Tegenwoordig hebben namelijk hackers en andere cybercriminelen er een sport van gemaakt om door middel van slinkse trucs en misleidende informatie, toegang te verkrijgen tot de meest gevoelige privégegevens van gebruikers.

Daarom is het altijd verstandig om gebruik te maken een betrouwbaar VPN. Hierdoor maak je het hackers namelijk zo goed als onmogelijk om zomaar met je gegevens ervan door te gaan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een VPN? Bekijk dan hier een gedetailleerde review van NordVPN.

Belangrijke gegevens van Samsung Galaxy A52

Hieronder staan de meest belangrijke gegevens en productspecificaties van de nieuwe Samsung Galaxy A52 5G uitvoering. Volgens de online geruchten heeft de Galaxy A52 5G een 6,5 inch super Amoled-scherm. Ook heeft het scherm van de smartphone Full HD-resolutie en beschikt bovendien over een verversingssnelheid van 120 Hz. Er komt trouwens ook een lichtere variant van de Galaxy A52 met een 90Hz-scherm.

Daarnaast onthuld de database omtrent de FCC-certificering van de Samsung Galaxy A52 5G, dat de nieuwe smartphone beschikt over een 4500 mAh-batterij. Verder geeft Samsung zelf aan dat de smartphone kan worden geleverd met een EP-TA200-oplader. Deze oplader wordt ook wel een 15W-snellader genoemd en wordt doorgaans standaard bij de nieuwe smartphone modellen van Samsung geleverd.

Dankzij de gelekte geruchten maken we namelijk ook direct even kennis met het complete design en specs van de nieuwe Samsung Galaxy A52 5G. Andere geruchten vertellen dat de smartphone zou beschikken over een octa-core Snapdragon 750G chipset. Deze zal namelijk beschikken over 5G connectiviteit. Het apparaat heeft verder ook gewoon alle standaard Bluetooth en WiFi-certificeringen ontvangen. 

Aanvullend beschikt de nieuwe Samsung Galaxy A52 5G over 6GB of 8GB geheugen en 128GB of 256GB opslagcapaciteit.  ingebouwde camera met uitstekende specificaties. De smartphone beschikt namelijk over een primaire camera met maar liefst 64 megapixels. 

Aan de achterkant zijn maar liefst vier camera's door Samsung geplaatst. De primaire camera heeft een 64-megapixel sensor, een 12-megapixel camera met ultragrote kijkhoek en twee 5-megapixel sensoren. Eentje voor een dieptecamera en de andere voor de ingebouwde macrocamera. 

De nieuwe smartphone van Samsung zou verder voorzien zijn van de Android 11 software. Ook wordt de nieuwe Galaxy A-serie uitgerust met een ingebouwde vingerafdrukscanner. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie