Saab Technologies gaat samenwerking aan met MultiBel

Redactie Baaz
Saab Technologies gaat een samenwerking aan met MultiBel. Het bedrijf, onderdeel van het Saab concern, zet MultiBel in voor de activiteiten van de supportdesk en IT-systeembewaking.

De oplossingen van MultiBel worden gebruik bij alarmering in geval van storing of alarmering van de wachtdienst. Op termijn zal MultiBel ook ingezet worden voor de BHV.  

Nachtrust 

Ton Disselhorst, Manager Customer Support & Service Engineering bij Saab Technologies, licht de keuze voor MultiBel toe: “We krijgen wekelijks drie tot vier meldingen binnen voor de wachtdienst van de supportdesk. Bij onze oude oplossing werden de wachtdienst en de achterwacht gelijktijdig gealarmeerd. Waarmee we dus beide personen ’s nachts wakker maakten. De oplossing van MultiBel scheelt enorm in de nachtrust van de achterwacht. Want die worden niet meer bij elke melding gealarmeerd.”  

De oplossingen van MultiBel zullen later ook ingezet worden voor de BHV, zodra werken op kantoor weer de norm wordt. “We wilden met ons nieuwe alarmeringssysteem ook mensen bij BHV-incidenten kunnen alarmeren. We hadden een piepersysteem, maar voor ons was alarmering via 2 kanalen benodigd, zowel per mail als telefonie. De alarmeringsmogelijkheid via twee kanalen was absoluut een vereiste. We gebruiken MultiBel inmiddels ook wanneer temperaturen te hoog worden bij de serverruimtes. Door middel van de API-koppeling wordt er automatisch een alarmering gestart naar onze applicatie beheerders. We zijn zeer tevreden over hoe dat werkt.” 

Saab Technologies

Saab Technologies is onderdeel van het Saab concern en over de gehele wereld actief in lucht- en scheepvaart. Het bedrijf levert geïntegreerde radar-, volg- en alarmeringssystemen voor havens en vliegvelden. 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie