Relaxen to the max: LOUNGE by Lexus op Brussels International Airport

Relaxen to the max: LOUNGE by Lexus op Brussels International Airport

Redactie Baaz

Relaxen als zakenreiziger op de meest luxe wijze? Dat kan in de LOUNGE by Lexus op Brussels International Airport.

Het is een innovatieve ruimte waar reizigers kunnen ontspannen. Het is tevens een ruimte waar Lexus zijn activiteiten en mijlpalen presenteert.  LOUNGE by Lexus beslaat een gebied van 700 m2 en biedt plaats aan 175 gasten. De lounge is onderverdeeld in een centrale lounge, een bargebied en een bovenste lounge met een meer ontspannen sfeer en een stillere ruimte met werkstations.

Er is ook een ruimte waar gasten meer te weten komen over het Lexus design en Craftsmanship van Lexus’ ambachtslieden, Takumi genaamd. De lounge omvat een uitgebreide spa met slaapcabines, persoonlijke douches, een wasruimte, een massageruimte en een luistersuite waar gasten van de high end audiotechnologie van Mark Levinson kunnen genieten.

Omotenashi

Het ontwerp van de lounge, de inrichting en de faciliteiten ondersteunen de uitgangspunten van Omotenashi. Dat resulteerde in een spa met individuele douches/wasruimten, rustgevende slaapvertrekken en de nieuwste massagestoelen met shiatsu-massagefuncties. Deze geavanceerde shiatsu-massagetechnologie is bekend uit de nieuwe Lexus LS.

In de spa bevindt zich een suite met zes afzonderlijke kamers die door GROHE – ’s werelds toonaangevende leverancier van sanitair – zijn uitgerust. Elke kamer heeft ultramodern sanitair met designwastafel, een toilet en inloopdouche. Draadloze luidsprekers en dimbare verlichting versterken de sfeer.

De slaapkamers

De ruimte beschikt over vijf b.Relaxed slaapvertrekken van Brussels Airlines. Ze zijn ontworpen om bezoekers te laten genieten van comfort, rust en stilte. De individuele slaapkamers hebben een volledig vlak bed onder een plafond dat verlicht is als een sterrenhemel.

Een van de opvallendste items van het meubilair is de Take a Line for a Walk-stoel, ontworpen door Alfredo Häberli en vervaardigd door de luxe Italiaanse meubelmaker Moroso. Take a Line for a Walk is een moderne, uiterst comfortabele stoel in bergère-stijl met een slanke en mannelijke vorm.
 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie