Rekordbox voor iOS ondersteunt nu officieel Beatport Streaming

Rekordbox voor iOS ondersteunt nu officieel Beatport Streaming

Redactie Baaz

We hebben onze DJ-app rekordbox voor iOS (https://rekordbox.com/en/feature/mobile/) bijgewerkt met officiële ondersteuning voor Beatport Streaming (https://stream.beatport.com/) . Je kunt nu spelen met de nieuwste nummers en samengestelde afspeellijsten van Beatport Streaming.

Rekordbox voor iOS is een DJ-app waarmee je altijd en overal kunt DJ-en met één smartphone. Naast je iPhone kun je ook gemakkelijk DJ-en op je iPad zodra je de app hebt gedownload. Met de nieuwe ondersteuning voor Beatport Streaming kun je meer dan 12 miljoen tracks van Beatport afspelen, waaronder de populairste nieuwe releases en afspeellijsten in verschillende genres. Naast het zoeken naar nummers op trefwoord, kun je nummers kiezen uit de top 100-ranglijsten voor elk muziekgenre en de aanbevolen gecureerde afspeellijsten van Beatport.

Als je rekordbox voor iOS combineert met een van onze gebruiksvriendelijke controllers zoals de DDJ-FLX4 (https://www.pioneerdj.com/en/product/controller/ddj-flx4/black/overview/) of DDJ-200, (https://www.pioneerdj.com/en/product/controller/ddj-200/black/overview/) kan je moeiteloos DJ-en voor je vrienden op feestjes of andere evenementen.

  • Beatport Streaming vereist een Beatport Streaming-abonnement. Raadpleeg de website van Beatport (https://stream.beatport.com/) voor meer informatie.
  • Offline afspelen van Beatport Streaming wordt niet ondersteund.
  • rekordbox voor Android biedt geen ondersteuning voor Beatport Streaming.
  • MEER INFORMATIE (https://www.pioneerdj.com/en/news/2024/rekordbox-for-ios-supports-beatport-streaming/)
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie