Reizen met je gezin als digital nomad: 4x tips!

Reizen met je gezin als digital nomad: 4x tips!

Redactie Baaz

Heb jij een gezin en ben je van plan om binnenkort te gaan reizen als digital nomad? Lees dan gauw verder. Het reizen als digital nomad is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Ook als je al kinderen hebt is het natuurlijk mogelijk om rond te reizen. Hieronder vind je een aantal tips voor bestemmingen voor het rondreizen met je gezin als digital nomad!

Rondreis door de Verenigde Staten 

Houden jij en je familie van avontuur? Dan kan een rondreis door de Verenigde Staten ook een goede optie zijn voor als je op zoek bent naar een inspirerende bestemming als digital nomad. Huur of koop bijvoorbeeld een camper en reis op je eigen tempo door de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten is er uiteraard genoeg te zien en tijdens een rondreis Amerika met het gezin hoef je je zeker niet te vervelen. Bezoek bijvoorbeeld een aantal van de vele prachtige nationale parken die het land te bieden heeft. Er is hier altijd wel wat te beleven, wat de Verenigde Staten zeker een interessante optie maakt als bestemming!

Boedapest, Hongarije

Een andere bestemming die erg geschikt is voor als je als digital nomad met je gezin rondreist is Boedapest in Hongarije. Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en staat bekend als een populaire bestemming voor digital nomads. In de stad vind je genoeg faciliteiten voor digital nomads met kinderen. Ook kun je er genieten van een goedkoop leven, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is. In Boedapest is er ook genoeg te doen en te beleven, van culturele uitjes tot een bezoek aan een van de vele parken. Ook weer een bestemming om in de gaten te houden!

Porto, Portugal 

Portugal is een populaire bestemming voor digital nomads. Een interessante plek om te verblijven als gezin is bijvoorbeeld de stad Porto. Porto is een vrij grote stad aan de westkust van het land, maar biedt genoeg opties voor fijne accommodaties en faciliteiten voor gezinnen met kinderen. Denk bijvoorbeeld aan scholen, kinderopvang en meer. Zelfs reizen met een baby is geen probleem in deze stad. In Porto weet je zeker dat je goed zit! Ook het klimaat is er het hele jaar door zacht, warm en zonnig. Dat betekent dat je er het hele jaar door kunt genieten van heerlijke stranddagen. Uiteraard valt er genoeg te ontdekken in de stad, maar ook buiten de stad kun je mooie plekken bezoeken in de natuur bijvoorbeeld. Je merkt het, Porto is zeker een goede optie om te overwegen als je gaat rondreizen met je hele gezin! 

Chiang Mai, Thailand

De stad Chiang Mai in het noorden van Thailand is ook een populaire plek onder digital nomads. De stad is erg geschikt om te leven met je hele gezin. Daarnaast is het leven in deze stad erg goedkoop en zijn ervoor zowel volwassenen als kinderen genoeg faciliteiten. Je kunt er bijvoorbeeld goed onderwijs vinden voor je kinderen, maar ook kinderopvang en andere faciliteiten die handig zijn voor gezinnen. Verder is het uiteraard goed vertoeven in Chiang Mai. In de stad zijn er vele prachtige plekken om te bekijken, zoals verschillende tempels, maar ook de grote markten in de avond. Verder kun je rondom de stad genieten van prachtige natuur. Het nationale park Doi Inthanon ligt bijvoorbeeld naast de stad en dit park is zeker de moeite waard om te bezoeken. Kortom, ook Chiang Mai kan op je lijstje voor reisbestemmingen! 

Met al deze inspiratie voor bestemmingen kun jij alvast je reis gaan plannen!

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie