Recordomzet voor uitzendorganisatie YoungCapital
YoungCapital zet 100 miljoen om

Recordomzet voor uitzendorganisatie YoungCapital

Redactie Baaz
YoungCapital behaalde in 2014 een omzet van 100 miljoen. Dat is een stijging van 16 procent ten opzichte van 2013.

Naast de omzet steeg ook de winst van YoungCapital met bijna 25 procent. ‘Voor 2015 leggen we de lat hoger: we willen 25 procent groeien dit jaar. Daar hebben we goede mensen voor nodig, onder andere in de operatie en op onze IT-afdeling om te kunnen blijven innoveren. Bovendien laten we flink van ons horen dit jaar. We starten een grote marketingcampagne en vieren ons 15-jarig jubileum’, zegt CEO Ineke Kooistra.

Groei dochterondernemingen

De positieve jaarcijfers zijn onder meer het resultaat van de groei die de dochterondernemingen van YoungCapital hebben doorgemaakt. Zo zag YoungCapital Professionals, het detacheringslabel voor Finance en IT, haar omzet met vijftig procent stijgen. Ook de internationale tak van YoungCapital groeide. Ruim 388.000 Europese jongeren schreven zich vorig jaar bij YoungCapital in via de zeven jobboards van StudentJob International. In 2015 bouwt YoungCapital haar activiteiten in het buitenland verder uit. De uitzendorganisatie voor jong talent, bekend van StudentenWerk, focust zich in het buitenland op Duitsland, Suriname en Zweden.

Over YoungCapital

YoungCapital linkt hoogopgeleid jong talent aan werkgevers. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Het bedrijf van Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen heeft driehonderd medewerkers, 25 vestigingen en bijna drie miljoen werkzoekenden in de database. De uitzendorganisatie is actief onder de labels StudentenWerk, YoungCapital Professionals en StudentJob International.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie