Range Rover komt met Plug-in Hybride-variant

Range Rover komt met Plug-in Hybride-variant

Redactie Baaz
Een Range Rover-model dat bijna vijftig jaar geleden is gepresenteerd voor gebruik in zowel het terrein als op de openbare weg is geëvolueerd tot een luxe SUV.

Van de nieuwe Range Rover komt een Plug-in Hybride-variant die hoogstaande prestaties koppelt aan efficiënt brandstofverbruik. Het interieurdesign is naar een exclusiever niveau getild, zowel qua comfort als technologie. 

De voorstoelen zijn nieuw en op 24 manieren verstelbaar, met bredere en diepere kussens en standaard verwarmbare armsteunen. De ruimte achterin is opnieuw gestileerd zonder dat overigens enige concessie is gedaan aan de bagageruimte. Voor reizigers die onderweg willen werken zijn er tot wel zeventien connectiemogelijkheden, van gewone stopcontacten tot poorten voor USB en HDMI

Range Rover met 4G wifi-hotspot

Ook biedt de Range Rover een 4G wifi-hotspot voor maximaal acht mobiele devices. Er zijn ook talrijke handige opbergruimtes. Achterin is het ultiem relaxen dankzij Hot Stone-massagetechnologie met 25 massageprogramma’s.

De zittingen achterin zijn breder en zachter. De leuning is met een druk op de knop over 40 graden achterover te verstellen, waarbij de passagiers optimaal kunnen profiteren van de 186 mm extra beenruimte in de long wheelbase-versie (beenruimte totaal nu 1.206 mm). 

Smartphone app

Het toonaangevende comfort blijkt verder uit de verwarmbare en te koelen zetels en uit de verwarmbare arm-, kuit- en voetsteunen. Uit het oogpunt van extra gemak en personalisatie zijn alle stoelfuncties ook te bedienen met een smartphone-app, zowel in als van buiten de auto.

De Range Rover is per direct te bestellen. 

De vanafprijs van de Range Rover 3.0 TDV6 is € 135.475,- 
De vanafprijs van de Range Rover PHEV P400e bedraagt € 139.195,-.
De vanafprijs van de Range Rover SVAutobiography Dynamic is € 256.380,- 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie