Range Rover Evoque: en dat is #600.000

Range Rover Evoque: en dat is #600.000

Redactie Baaz

De Land Rover-fabriek heeft een mijlpaal bereikt met de productie van de 600.000ste Range Rover Evoque. Dat wordt gevierd met een speciale Landmark-uitvoering.

De Range Rover Evoque Landmark valt op door zijn sportieve bodykit en grijze exterieurdetails. Zo is het panoramische dak uitgevoerd in Carpathian Grey en de 19-inch lichtmetalen wielen in Gloss Dark Grey. De belettering op de achterklep, de grille en de luchtopeningen bij de motorkap en voorschermen zijn gespoten in contrasterend Graphite Atlas. De grijze accenten komen ook terug in het interieur, zoals delen van de middenconsole in gepolijst satijn. De Ebony lederen stoelen met geperforeerd middendeel zijn voorzien van fraai stikwerk in Light Lunar. 

InControl Touch Pro

De Evoque Landmark is ook voorzien van het omvangrijke InControl Touch Pro systeem met 10-inch beeldscherm, 4G Wi-Fi hotspot en handige apps zoals Spotify. Met de Remote Premium-app voor de smartphone en smartwatch kunnen gebruikers op afstand het brandstofniveau controleren, de locatie van het voertuig opvragen, de portieren vergrendelen en zelfs het interieur verwarmen of koelen. Voor een nog betere infotainmentervaring kunnen klanten kiezen voor Touch Pro Services met real-time verkeersinformatie, navigatie met satellietweergave en beelden op straatniveau en aanvullende 'live apps' voor bijvoorbeeld nieuwsberichten, het weerbericht en vluchtinformatie

Range Rover Evoque onverminderd populair

Zes jaar na de marktintroductie is de Range Rover Evoque wereldwijd onverminderd populair. Met 18.000 verkochte exemplaren was maart 2017 zelfs een recordmaand. In de fabriek in Halewood rolt om de 170 seconden een nieuwe Evoque van de productieband, waarvan 80% geëxporteerd wordt naar 130 landen. Voor de lokale markt wordt de Evoque ook in Brazilië en China gebouwd. 

De nieuwe Range Rover Evoque Landmark is binnenkort te bestellen bij uw Land Rover dealer en de verwachte vanafprijs is € 66.150,- Er is al een Range Rover Evoque vanaf € 45.570,-. 
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie