PSV verwelkomt Ebury als Official Fintech Partner

PSV verwelkomt Ebury als Official Fintech Partner

Redactie Baaz

PSV heeft een exclusieve Fintech Partner gevonden in Ebury, een financieel dienstverlener met vestigingen over de hele wereld. Er is een meerjarig contract gesloten waarbij Ebury de club zal ondersteunen bij internationaal betalingsverkeer en cashmanagement.

Ebury Versterkt Internationaal Netwerk met Samenwerking in Regio Eindhoven

Ebury helpt duizenden organisaties wereldwijd met het uitvoeren van internationale transacties. Het platform maakt internationaal zakendoen gemakkelijker en toegankelijker voor bedrijven.

Met de samenwerking hoopt Ebury zijn netwerk uit te breiden in de regio Eindhoven. Het zakelijke zuiden verzamelt zich al jaren bij PSV Business, waardoor Ebury heeft besloten om zich aan te sluiten bij dit netwerk. PSV is trots en blij dat het wederom een ambitieus bedrijf mag verwelkomen als sponsor.

Nieuwe internationale partner

Commercieel Directeur Frans Janssen is verheugd dat opnieuw een internationale partner zich aan PSV verbindt. “Als club doen wij veel internationale betalingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de services van Ebury een toegevoegde waarde zijn voor zowel PSV als de overige bedrijven binnen ons Business netwerk. Ebury biedt onder andere met hun FX Services een extra toegevoegde waarde aan ons groeiende netwerk en onze sterker wordende positie in de BrainPort regio.”

Verbinding met de BrainPort regio

"Wij zijn verheugd over ons partnership met PSV, een club met een rijke internationale geschiedenis en diep geworteld in de dynamische BrainPort regio", aldus Maurits Zwart, Partner bij Ebury. “Het internationale karakter van PSV en hun sterke verbinding met deze regio weerspiegelen perfect de waarden en visie van Ebury. Wij kijken ernaar uit om onze waarde te laten zien, niet alleen aan PSV, maar ook aan de bloeiende gemeenschap van bedrijven in deze regio."

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie