Podcast: The Lady in Blu

Podcast: The Lady in Blu

Redactie Baaz

Trend forecaster Antoinette van den Berg alias, the Lady in Blu, is begonnen met een gloednieuwe podcast waarin ze verschillende topics bespreekt om zo te uit te leggen waar het geld ligt voor bedrijven in de toekomst. Met de “The Lady in Blu’’ podcast, wil Antoinette haar jarenlange ervaring als trend forecaster delen met allerlei bedrijven en ondernemers, zodat die kunnen profiteren van haar kennis en visie.

 Door meer positiviteit te verspreiden moedigt ze bedrijven aan om nieuwe product concepten te creëren zodat die vervolgens een hit op de markt zullen scoren. The Lady in Blu podcast is elke  twee weken te horen op Spotify en YouTube.

The Lady in Blu is een internationale trend forecaster. Met haar platform ‘’The World After’’ creëert ze wekelijks visuele en geschreven verslagen over socialeen maatschappelijke veranderingen in onze wereld. Met deze toekomstige trends biedt ze een beeld aan bedrijven, zodat zij nieuwe product concepten en marktstrategieën kunnen bedenken. Voor abonnees van haar platform ‘The World After’ deelt zij al sinds maart 2020 haar visie. Om haar kennis met meer mensen te kunnen delen, is the Lady in Blu nu begonnen met haar podcast als extra platform waarop zij haar visie deelt. Elke twee weken is het geheel gratis te beluisteren op zowel Spotify als YouTube.

De site www.theladyinblu.com staat vol met nog meer zaken waar the Lady in Blu gespecialiseerd in is en welke van haar voorspelde trends al zijn uitgekomen, of sterker nog, groter zijn geworden dan ze zelf ooit had mogen dromen. Volg @theladyinblu op alle socials om actueel op de hoogte te blijven.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie