Podcast G DATA: een boek, een visie en een vliegveld in het Midden-Oosten

Redactie Baaz
G DATA, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘My Precious Data!'.

Dit keer bespreekt Security Evangelist Eddy Willems zijn nieuwe boek ‘cyberdanger’. In het boek beschrijft hij samen met vijftien gerenommeerde deskundigen zijn visie over het huidige dreigingslandschap.

Lezers krijgen een overzicht van de recente online cybergevaren en komen onder andere te weten hoe ze deze het beste kunnen voorkomen. Naast zijn visie geeft Eddy ook zijn verwachtingen over de toekomst en haalt hij anekdotes aan over gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt gedurende zijn carrière als security expert. Zo kwam Eddy erachter dat hij op 500 meter van de allereerste vrouwelijke virusschrijfster in de wereld woonde. En heeft hij ooit per ongeluk een luchthaven in Saudi Arabië geïnfecteerd.

Win een exemplaar door jouw naam en adresgegevens naar dit mailadres te sturen. En jawel, jouw gegevens zijn veilig: G DATA begrijpt privacy als geen ander.

Doordat de onderwerpen op een begrijpelijke manier zijn uitgelegd, is het boek geschikt voor iedereen die meer te weten wil komen over cybersecurity. 

De G DATA-podcast is eveneens beschikbaar op de volgende platformen.
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie