PEUGEOT EN SAMSONITE INTRODUCEREN REISKOFFER

PEUGEOT EN SAMSONITE INTRODUCEREN REISKOFFER

Redactie Baaz

PEUGEOT breidt zijn gamma lifestyleproducten uit met een SAMSONITE C-Lite reiskoffer voorzien van het nieuwe PEUGEOT-logo. De SAMSONITE-koffer met harde schaal en een iconisch design zal de liefhebbers van PEUGEOT beslist aanspreken. Deze reiskoffer is duurzaam, licht van gewicht en dankzij de vier wielen praktisch in het gebruik – ideaal voor zakentrips en weekendjes weg. De koffer is online in de Boutique PEUGEOT te koop voor 399 euro. 

Aangezien de auto en reizen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, werkt PEUGEOT samen met SAMSONITE. Met deze zogenoemde spinner bevestigen beide merken hun premiumpositie in de markt. Het kenmerkende design van de reiskoffer met de schelpvormige schaal is direct herkenbaar als een product van SAMSONITE. Daarop komt het PEUGEOT-logo met de kop van de leeuw en profil optimaal tot zijn recht. 

De SAMSONITE C-Lite spinner met het nieuwe PEUGEOT-logo is vervaardigd van het zogenoemde CURV-materiaal. Dat is solide, licht en sterk als staal. De afmetingen van de koffer zijn 55 x 40 cm en de diepte van 20 cm is uit te breiden tot 23 cm. Met zijn gewicht van slechts 2,1 kg is deze reiskoffer de perfecte metgezel voor een weekend weg met de auto, de trein of het vliegtuig. Met vier wielen, de dubbele telescopische trekstang en het eveneens telescopisch handvat laat de koffer zich eenvoudig meenemen. 

Deze nieuwe, multifunctionele reiskoffer is gemaakt in Europa. Het is een waardevolle uitbreiding van het bagageprogramma van PEUGEOT, net als het gamma kleding en andere producten met het nieuwe PEUGEOT-logo. 

Deze samenwerking zal nog meer modellen voortbrengen; meer nieuws hierover volgt in het laatste kwartaal van 2021.

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie