Paymaster24 vergroot snelheid betalingsverkeer en het valuta aanbod dankzij samenwerking Banking Circle

Paymaster24 vergroot snelheid betalingsverkeer en het valuta aanbod dankzij samenwerking Banking Circle

Redactie Baaz

B2B-betalingsplatform van Banking Circle draagt bij aan het innovatieve PSP-aanbod

Paymaster24, full-service Payment Service Provider (PSP) van lokale elektronische betalingen, heeft Banking Circle uitgekozen om haar servicepropositie te verbeteren. Banking Circle, gelicenceerde bank en betaalspecialist, helpt Paymaster24 bij het versnellen van betalingen en het uitbreiden van het huidige aanbod van vreemde valuta voor haar klanten.

Vereenvoudigd betaalproces

Paymaster24 voorziet online bedrijven van een unieke oplossing voor hun wereldwijde betalingsverkeer via verschillende betaalopties: credit- en debitcards, online en offline bankoverschrijvingen, e-wallets, prepaid kaarten en andere alternatieve betaalmethoden. Paymaster24 maakt gebruik van het B2B-betalingsplatform voor SEPA en internationale overschrijvingen van Banking Circle. Door het betaalproces te vereenvoudigen kan Paymaster24 zich meer focussen op het verbeteren van de klantervaring.

"De samenwerking met Banking Circle stelt ons in staat om het bankennetwerk van Paymaster24 snel uit te breiden", aldus Avet Mnatsakanyan, Managing Director van Paymaster24. "We kunnen aanzienlijk sneller en tegen lagere kosten internationale betalingen verzenden en ontvangen. De reputatie en ijzersterke beveiliging van Banking Circle maakt hen de beste partner om ons te helpen waarde toe te voegen aan ons huidige aanbod en onze klanten te voorzien van de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor internationale betalingen."

Anders la Cour, medeoprichter en Chief Executive Officer van Banking Circle voegt toe: "Banking Circle levert een betaaloplossing die de klantproposities van financiële instellingen zoals Paymaster24 verbetert. Dit doen wij door het betalingsverkeer te stroomlijnen en de barrières voor internationale handel weg te nemen. Paymaster24 deelt onze visie om de toegankelijkheid van grensoverschrijdende betalingen te vergroten, waardoor bedrijven hun internationale marktaandeel kunnen vergroten. Dat hun klanten de mogelijkheid hebben om te betalen op welke manier zij dat willen en in eigen valuta is een belangrijke stap op deze weg. We kijken uit naar de samenwerking met Paymaster24 om oplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan de klantbehoefte en die waarde toevoegen aan hun propos

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie