Overstappen naar Apple via Amac Pro

Overstappen naar Apple via Amac Pro

Redactie Baaz
Iedereen heeft een andere reden om voor de producten van Apple te kiezen.

Is het vanwege privacy? Design? Stabiliteit? Gebruiksgemak? Gaat het om mobiele Apple-oplossingen voor de buitendienst? Krachtige Macs voor je marketingafdeling? Of jouw hele organisatie aan het werk met devices die aan al het voorgaande voldoen? Amac Pro heeft de juiste kennis en ervaring in huis om jouw organisatie succesvol te begeleiden in de switch naar Apple-producten

“Apple is duurder dan pc”

Wanneer je overweegt om Macs te implementeren in je organisatie, komt de kostenkwestie onvermijdelijk naar boven. ‘‘Macs zijn geweldig, maar ik koop twee pc's voor de prijs van één Mac’’, is een veelvoorkomende mening binnen IT-afdelingen. Wanneer echter de totale eigendomskosten naast het aanbod van basisdiensten, software, beheer en ondersteuning worden gezet, komt de Mac - verrassend voor sommigen - beter uit de verf. Bovendien straalt het imago van Apple af op je organisatie en werken je medewerkers graag met de gebruiksvriendelijke apparatuur. Uit onderzoek van Forrester blijkt dat het medewerkersbehoud in bedrijven met Apple-apparatuur twintig procent hoger is dan de organisaties die met pc’s werken. Ook noteren Apple-organisatie vijf procent hogere sales.

Overstaptip: 80 procent van de werknemers kiest Apple

Amac Pro heeft financiële oplossingen voor ondernemers die graag aan de slag willen met moderne, flexibele werkplekken, maar opzien tegen de initiële investering. Deze lease-oplossingen bieden meer flexibiliteit om aan de slag te gaan met Apple-apparatuur, en de service en support van Amac Pro. Door de duurzaamheid behouden Apple-devices een hoge restwaarde. Dus door rekening te houden met deze uiteindelijke restwaarde, is het mogelijk om een aantrekkelijke leaseregeling aan te bieden. De mogelijkheid tot lease stopt niet bij apparatuur, maar kan ook worden gebruikt voor aanvullende software-oplossingen, accessoires, verzekeringen, uitrolservices, trainingen en zelfs niet-Apple-producten.

Overstaptip: Apple-producten hebben een lagere Total Cost of Ownership

Makkelijk te implementeren in elke organisatie

De producten van Apple staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. En dat geldt ook voor het beheer ervan. 10? 100? 1000 Apple-devices? Meerdere Apple-devices beheren hoeft geen tijdrovende job te zijn.

Dankzij de gratis dienst Apple Business Manager (ABM) in combinatie met een Mobile Device Management (MDM) oplossing, is het daadwerkelijk in gebruik nemen van het product een kwestie van minuten. Met een MDM-oplossingen maak je het instellen en beheren van Mac, iPhone, iPad en Apple TV binnen jouw organisatie heel eenvoudig.

Overstaptip: Mac-computers werken prima met Microsoft Intune

Heeft jouw organisatie nog geen MDM-beheersysteem? Amac Pro adviseert je graag wat de mogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld voor de veelzijdigheid van het beheersysteem van Jamf. Of, nog makkelijker, laat Amac Pro het werk voor jou doen. Amac Pro is dan jouw IT-collega. Want als Managed Service Provider (MSP) verzorgen zij ook het beheer van Apple-devices bij organisaties met behulp van het Jamf-platform.

Overstaptip: als Managed Service Provider is Amac Pro jouw IT-collega

Eerst Apple-producten testen? Dat kan!

Overstappen naar Apple kan de nodige vragen opleveren. Amac Pro heeft jarenlange ervaring met het zakelijk gebruik van Apple-producten en kan je zodoende altijd het beste advies - op maat - geven. Daarnaast biedt Amac Pro oplossingen waarmee je zorgeloos 30 dagen lang de nieuwste Apple-devices kan testen en uitproberen in jouw bedrijf.

Overstaptip: 30 dagen Mac of iPad uitproberen via Amac Pro

Meer weten?

Neem contact op met Amac Pro: pro@amac.nl / 088-7706020

Apple, PC, amac, Apple-producten
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie