Out now: Baaz 4.2016

Out now: Baaz 4.2016

Redactie Baaz

In de laatste Baaz van 2016 bieden we je waardevol advies van gastexperts, ondernemers uit de praktijk en de vertrouwde redacteuren. Deze editie besteden we extra veel aandacht aan MVO en innovatie in de praktijk.

Eindbaaz Remco Frühauf

Zo veel mogelijk in 'realtime'. Dat is waar Informer, groot in snelle en voordelige boekhoudsoftware, voor staat. Daarnaast staat realtime voor de manier waarop CEO en oprichter Remco Frühauf de zaken aanpakt, intern en extern. Duidelijk voorbeeld van een echte Eindbaaz.

Slim omgaan met MVO: zo levert duurzaam ondernemen het meest op

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): steeds meer ondernemers houden zich er serieus mee bezig. Slim, want naast het duurzame aspect levert het financiële voordelen op. Let echter wel op de risico's die er bij komen kijken. Gelukkig kunnen ze flink beperkt worden. We spreken Bart Heeren, risicodeskundige bij Interpolis.

De weg naar het keurmerk Zeker-OnLine

Het keurmerk Zeker-OnLine krijg je als softwareleverancier van een online boekhoudpakket niet zo maar. Daar gaat een behoorlijk lange weg aan vooraf. Partner Arjan Hassing vertelt Baaz magazine over het strenge doch rechtvaardige auditproces.

Tips en tools voor duurzame ondernemers

Duurzaam ondernemen tijdrovend, duur en ingewikkeld? Het tegenovergestelde is waar. Maak je onderneming een stuk groener met behulp van een aantal relatief eenvoudige oplossingen. Van groene daken tot elektrische auto's en van lichtsensoren tot milieubewuste leveranciers.

Hé ZZP’er, zo presenteer je jezelf online!

Je hebt de sprong gewaagd en bent officieel ZZP'er. De sprong is wellicht moeilijk, maar boven water blijven net zo. Wij geven je tips hoe je opdracht na opdracht blijft binnenhengelen door te werken aan je presentatie.

Duurzaamheid in Silicon Valley

Grote organisaties hebben een voorbeeldfunctie wanneer het aankomt op duurzaamheid. Zij hebben daarnaast de financiële middelen en de slagkracht om te tonen waar er zoal winst te behalen valt. HP Inc. is een dergelijk voorbeeld en pionier op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarom reisden wij af naar hun hoofdkantoor in Palo Alto middenin Silicon Valley voor een gesprek met Nathan Hurst, Global Director Sustainability and Social Innovation bij HP Inc.

Groen en innovatief: houd deze jonge ondernemers in de gaten

Wees eens eerlijk: startups en jonge ondernemers die MVO en duurzaamheid in combinatie met innovatie niet hoog in het vaandel hebben staan, zijn die er eigenlijk nog wel? Toch steken er nieuwelingen bovenuit die uitblinken in slim en verantwoord ondernemen. Baaz pikt een aantal van de meest opvallende nieuwelingen uit een groot aanbod. Wat maakt hen zo bijzonder?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz en praat mee op LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie