Out now: Baaz 4.2014
Baaz 4.2014 is uit!

Out now: Baaz 4.2014

Redactie Baaz
Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

EindBaaz: San Fu Maltha

Filmproducent San Fu Maltha is even succesvol als omstreden. Als een pitbull bijt hij zich vast in de meest onmogelijke filmproducties, overkomt hij tegenslagen en weet hij van een moeilijk script vaak een ware publiekstrekker te maken. Maar er is ook een andere kant van het verhaal. Van een jongen die zijn kindertijd in het ziekenhuis doorbracht en keihard moest knokken voor een plekje in de filmwereld.

Een bedrijf starten

Je staat aan de start van je nieuwe onderneming. Kies je ervoor om eerst veel onderzoek te doen of spring je in het diepe en zie je wel wat op je pad komt? Elke ondernemer kiest zijn eigen manier. Wat adviseert de expert en hoe doen andere ondernemers het?

Getting Things Done

Het grote nadeel van een to-do-list is dat je hem nooit afkrijgt. Ondertussen lost het je uitpuilende inbox niet op en spoken er nog talloze langere termijnprojecten door je hoofd. Tijd voor een betrouwbaar systeem waarmee je hoofd in één klap leeg is: Getting Things Done.

Kill Your Darlings

Wanneer trek je de stekker uit je verlies draaiende onderneming? Geef je op zodra de eerste rode cijfers op je scherm verschijnen of houd je vol in de hoop op betere tijden? Te vroeg stoppen is zonde, te laat vaak kostbaar. Wat denken de experts en andere ondernemers? Baaz zoekt het uit.

Scoren met Kickstarter

Kickstarter staat vol met projecten, veel buitenlandse maar ook Nederlandse. Succesvol waren ‘The Belll’, een fietsbel in een nieuw jasje, ‘Homey’, een personal home-assistant, ‘Phorce’, ’s werelds eerste ‘smartbag’ en ‘LEON’, een handgemaakte houten designertas. Hoe wisten ze te slagen op Kickstarter?

Baaz zoekt het uit

Even naar de tandarts, een bezoekje aan de fysiotherapeut of een ziek kind. Je werknemers hebben het er maar druk mee. Moet jij ze die uren doorbetalen of mag je de gemiste werktijd aftrekken van de vakantiedagen? Baaz zoekt het uit.

‘Goed voor de dag komen zonder investering’

Het wagenpark is voor ondernemers een flinke investering, waarvoor je niet altijd bij de bank terecht kunt. Dick Bakker van Arval legt uit hoe je je wagenpark betaalbaar houdt en je medewerkers motiveert zuinig te rijden.

En verder…

Dit is natuurlijk lang niet alles. In Baaz 4.2014 leer je alles over loyalty marketing en webcare, lees je het nut van een social media protocol en we vertellen je hoe je geld kunt besparen op je business outfit. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een gratis abonnement op Baaz. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie