ORTEC versterkt Supervisory Board

Redactie Baaz
ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde optimalisatie-oplossingen voor planning. De ORTEC producten en diensten leiden tot optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling, logistieke netwerkplanning en magazijn beheer.

Persbericht:

Zoetermeer, 5 juni 2013 - ORTEC heeft haar Supervisory Board versterkt met twee nieuwe leden. Beide zijn als non-executives benoemd voor een periode drie jaar. De nieuwe leden zijn Jac Braat, voormalig CIO en Chief Supply Chain Officer (CSCO) Philips Lighting en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en Stefan Schulz, SAP-expert en lid van de Supervisory Board van SAP. 'Wij zijn erg blij om Jac Braat en Stefan Schulz in onze Board te mogen verwelkomen. Hun kennis en ervaring zal ons verder ondersteunen bij het waarmaken van onze internationale groei ambitie', aldus ORTEC CEO Aart van Beuzekom.

Jac Braat heeft als voormalig CSCO Philips Lighting ruime ervaring in strategie ontwikkeling en implementatie op gebied van Information Management en Information Technology. Braat is momenteel o.a. werkzaam als consultant bij Argus-i. Daarnaast neemt hij zitting in de Supply Chain Council. Braat heeft o.a. gewerkt bij Philips Electronics and Accenture. Aan de Universiteit van Tilburg geeft hij les in de praktische toepassing van Econometrie en Operations Research, onder andere op het gebied van Logistiek Management / Supply Chain Management, gebaseerd op persoonlijke jarenlange ervaring als executive manager in het bedrijfsleven.

Stefan Schulz werkt sinds 1998 bij SAP, waar hij sinds 2002 lid is van de Supervisory Board. Zijn belangrijkste taken zijn: evaluatie van software patenten, het bevorderen van de samenhang in de software architectuur en de voortdurende verbetering van de productbeveiliging. Voor zijn komst naar SAP, was Stefan Schulz werkzaam in strategie consulting en executive recruitment. In 1993 studeerde hij af op economie aan de Universiteit van Freiburg in Duitsland met een diploma in economie. In 2001 voltooide hij een graad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Hagen, Duitsland.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie