Ook Utrecht krijgt Swung

Redactie Baaz
Hoogwaardige (flex)werkplekken in Papendorp langs de A2 en A12.

Persbericht:

Transparante tarieven, actief stimuleren van netwerken en duurzaamheid zijn de pijlers waarmee Swung House zich onderscheidt. Initiatiefnemer Marinel van de Velde: “Bedrijven die aanhaken bij het concept van Swung House zijn ervan verzekerd dat ze aansluiten op de maatschappelijke trends van duurzaamheid en milieubewust ondernemen.”

Transparante tarieven

Swung House sluit aan bij de trend dat een groeiende groep professionals geen behoefte meer heeft aan één vaste werkplek maar in plaats daarvan zoeken naar één of meerdere plekken waar ze flexibel gebruik van kunnen maken. Marinel van de Velde: “Er kunnen bij ons zowel mensen terecht die een paar uur geconcentreerd willen werken, als mensen die regelmatig een aantal dagen willen vergaderen of een professionele werkomgeving zoeken om hun klanten te ontvangen. Wij bieden hen een omgeving waarin ze efficiënt kunnen werken, maar ook inspiratie opdoen en nieuwe contacten kunnen leggen. Dit alles tegen zeer betaalbare en transparante tarieven: men betaalt voor het gebruik. Er is geen contract nodig.”

Actief netwerken

Swung House onderscheidt zich vooral ook door een actieve rol te vervullen in het leggen van contact tussen de verschillende professionals. De ‘Swung Manager’ brengt hen bij elkaar, waardoor nieuwe zakelijke contacten en ideeën ontstaan. Ook de workshops en lezingen die worden georganiseerd, bieden ruimte voor interactie.

Duurzaam in hart en nieren

Duurzaamheid zit in de genen van Swung House – het is het uitgangspunt bij de inrichting van het gebouw en het dagelijks gebruik ervan. Zo heeft het gebouw in Utrecht een A-label zijn er zoveel mogelijk duurzame, hergebruikte materialen verwerkt – het vilt op de wanden is bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Swung House heeft verder biologische catering en gratis biologische fairtrade koffie en thee. Wie met de elektrische auto of scooter komt, kan deze voor de deur opladen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie