Ontmoet Hazel Jackson tijdens de Collegereeks – met 50% korting!
Word een multiplier voor de halve prijs

Ontmoet Hazel Jackson tijdens de Collegereeks – met 50% korting!

Redactie Baaz
Donderdag 26 juni vindt er een speciale Erasmus Collegereeks plaats met multiplier-expert Hazel Jackson. Wil je haar twee uur durende inspiratiesessie bijwonen? Baaz geeft 5 x 50% korting op een toegangskaartje.

Dat de Erasmus Collegereeks goed is in grote namen aantrekken, wisten we al langer. Elk college staat er een doorgewinterde ondernemer, specialist of hoogleraar voor de klas om zijn of haar waardevolle kennis en ervaring uit de doeken te doen. Donderdag 26 juni doet de organisatie er nog een schepje bovenop met een speciale twee uur durende sessie gegeven door Hazel Jackson.

Als expert weet Hazel alles over hoe je als leider het talent en de intelligentie van je mensen vermenigvuldigt en dus een multiplier wordt. Tijdens het college zal zij het onderzoek achter het multipliers-concept uit de doeken doen en je kennis laten maken met de vijf disciplines waarmee multipliers zich onderscheiden. Wil je je alvast verdiepen in de stof? Neem dan een kijkje op de website van VDS, de officiele licentiehouder in Nederland van het multiplier-concept.

Lezersactie: 50 % korting op een toegangskaartje

Baaz geeft 5 x 50 % korting op een toegangskaartje (reguliere prijs 299 euro, inclusief introducé) voor deze bijzondere bijeenkomst. Wil je deze korting binnenslepen? Mail dan je naam, adres en telefoonnummer naar tim@clipboard-publishing.nl zodat we je de kortingscode kunnen verstrekken. We hebben maar vijf kortingsbonnen, dus wees er snel bij!

De Collegereeks Special Multipliers vindt plaats op 26 juni vanaf 16:00 op de ECE Campus in Rotterdam.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie