OnePlus onthult nieuwe reeks producten en exclusieve samenwerking met TUMI tijdens ‘Summer Launch’-evenement op 16 juli

OnePlus onthult nieuwe reeks producten en exclusieve samenwerking met TUMI tijdens ‘Summer Launch’-evenement op 16 juli

Redactie Baaz

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft vandaag de namen van de reeks nieuwe producten onthuld die tijdens het ‘Summer Launch’-evenement op 16 juli in Milaan worden gepresenteerd. Het evenement is live te volgen via het YouTube-kanaal van OnePlus.

Tijdens het evenement worden de volgende vier nieuwe producten onthuld: 

 

  • OnePlus Nord 4 - de eerste volledig metalen smartphone binnen het 5G-tijdperk.
  • OnePlus Pad 2 - een nieuwe tablet van vlaggenschipniveau waarbij productiviteit centraal staat.
  • OnePlus Nord Buds 3 Pro - een set gloednieuwe oordopjes. 
  • OnePlus Watch 2R - een nieuwe lichtgewicht Wear OS-smartwatch.

Binnenkort worden er meer details over bovenstaande producten bekend gemaakt.

Exclusieve samenwerking met TUMI

"OnePlus en TUMI zijn een natuurlijke aanvulling op elkaar. Net als OnePlus staat TUMI bekend om producten met verfijnd vakmanschap, superieure materialen en ongeëvenaarde duurzaamheid," zegt Celina Shi, Chief Marketing Officer bij OnePlus Europe. "Beide merken zijn gemaakt voor de Never Settlers van de wereld - degenen die herinneringen willen maken en de wereld willen verkennen met een balans tussen functionaliteit en stijl."

Oneplus

“TUMI en OnePlus combineren in hun samenwerking naadloos duurzaamheid en ontwerpkwaliteit. Ze creëren samen avontuurlijke ervaringen die innovatie en reislust samenbrengen,” aldus Bintou Tounkara, Marketing & E-commerce Manager TUMI Europa. “De samenwerking tussen TUMI en OnePlus brengt TUMI’s kenmerkende aluminium materiaal en functionele compartimenten samen met OnePlus’ geavanceerde technologie. Hiermee richten ze zich op de moderne ontdekkingsreiziger.”

Bij de pre-orders van de aankomende OnePlus Nord 4 via OnePlus.com hebben gebruikers de kans om een exclusieve OnePlus co-branded Persia Crossbody Bag te ontvangen, zolang de voorraad strekt. De TUMI 19 Degree Aluminium International Carry-on wordt middels een willekeurige loting verloot onder een aantal gelukkige gebruikers die de OnePlus Nord 4 pre-orderen. Deze TUMI-koffer wordt ook verloot onder de aanwezigen van het ‘Summer Launch’-evenement in Milaan op 16 juli.

Vergeet niet om OnePlus te volgen op InstagramFacebook of X (voorheen Twitter) of bezoek de officiële website voor de nieuwste updates.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie