Ondernemers zijn leergierig in 2014

Ondernemers zijn leergierig in 2014

Redactie Baaz
Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd en de start van een nieuw jaar is voor velen het uitgelezen moment om extra kennis op te doen.

Een nieuw jaar met nieuwe kansen en natuurlijk nieuwe voornemens. Als het aan ondernemers ligt, wordt 2014 het jaar van bijspijkeren en kennis vergaren. Massaal schreven ze zich in voor de collegereeks van het Erasmus Centre for Entrepreneurship dat sinds een aantal jaar thematische bijeenkomsten verzorgt voor ondernemers uit alle windhoeken. 'We zien ondernemers terug in de collegebanken met bedrijven van tien tot 250 medewerkers', duidt Jurgen Nieuwenhuijsen, verantwoordelijk voor de collegereeks, de gevarieerde deelnemerslijst. Dat de ondernemers uit verschillende branches en steden komen is volgens hem eerder een aanvulling dan een nadeel: ' De colleges worden door de ondernemers gebruikt om naast de tips van de sprekers ook veel ervaringen onderling te delen', merkt Jurgen.

In de rij

Het programma voor de colleges die elke maand op de Erasmus Universiteit Rotterdam plaatsvinden is voor 2014 pas net bekend. Wie deel wil nemen aan het eerste college heeft de boot echter al gemist: de bijeenkomst is volledig volgeboekt. Gelukkig kent het jaar meer maanden en zijn er voor de overige colleges nog gewoon plaatsen te reserveren. In het tweede college van dit jaar komt bijvoorbeeld Peer Swinkels, verantwoordelijk voor het internationale succes van Bavaria, terug naar zijn universiteit om te praten over marketing. Naast hem staat prof. dr. Benedict Dellaert, de marketing professor van de Erasmus School of Economics die zich specialiseert in het beslissingsgedrag van consumenten.

Info

Een overzicht van alle aankomende colleges vind je in de brochure van de Erasmus Collegereeks voor Ondernemers. Aanmelden kan via de website waar je ook ervaringen en verslagen over voorgaande colleges leest. Als mediapartner spreken wij ook regelmatig met deelnemers, sprekers en organisatoren van de reeks. Deze lees je terug in het magazine.. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie