Offline promotie: deze offline promotiematerialen zijn nog steeds effectief

Redactie Baaz
Nee, niet alles is online beter. Er zijn nog steeds prima offline promotiematerialen beschikbaar. Met deze offline producten zet je vooral een persoonlijke stempel. Geef je materiaal de persoonlijke touch die blijft hangen.

Geef iets persoonlijks mee

Niet voor niets zijn er nog ontzettend veel manieren om aan offline promotie te doen. Was dit niet effectief, dan waren de producten al lang en breed uitgestorven. Niets is echter minder waar. Met drukwerk zoals bijvoorbeeld posters, maak je pas echt indruk en bied je iets persoonlijks aan alles wat je uitdeelt of verstuurt. Visitekaartjes bijvoorbeeld, hebben alle online stormen overleefd. Je hebt visitekaartjes van zeer luxe tot budget, volledig conform jouw wensen.  Ook enveloppen zijn nog steeds een bruikbaar offline promotiemateriaal. Want ook daar geef je steeds een persoonlijk tintje aan mee. De enveloppen heb je overigens zowel bedrukt als onbedrukt, in kleur, metallic en in luchtkussen variant.

De consument komt steeds opnieuw in aanraking met jouw huisstijl

Ook je kantoorbenodigdheden blijken in de praktijk uitstekend promotiemateriaal, want alles wat je in huis hebt aan kantoormateriaal is in de huisstijl, dus van pen tot notitieblok. Alle benodigdheden hebben jouw unieke design. Heerlijk om gewoon zelf te gebruiken en om weg te geven en reken maar dat jouw persoonlijke boodschap blijft hangen bij je klanten. Uiteraard zien we jouw zorgvuldig gekozen huisstijl in alle producten terug, dus ook in de mappen die je gebruikt. Presenteer je offerte of contract altijd in een speciale map. En de ringbanden waar jij documenten in bewaart horen ook dat unieke design van jouw onderneming te hebben. Klanten met wie je spreekt of die een bezoek brengen aan je bedrijf, zullen steeds met je huisstijl geconfronteerd worden. Je straalt eenheid uit en dat blijft echt altijd hangen bij de klant. Het zorgt voor herkenning.

Kies voor eco drukwerk, voor een beter milieu

Wat zeker ook de moeite van het overwegen waard is, is zogenaamd eco drukwerk in de vorm van enveloppen, visitekaartjes, de ‘with compliments’ cards en briefpapier. Door gebruik te maken van dit drukwerk, vinden klanten je eerder sympathiek vanwege het feit dat jij bewust bezig bent met het milieu. Neem alleen al eco briefpapier dat gewoon van de allerbeste kwaliteit is, in drie soorten leverbaar is en in full color bedrukt kan worden. Help het milieu en overweeg ook het gebruik van eco drukwerk. Zo draag je écht een steentje bij aan een betere wereld.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie