Nooit meer vallende hagelslag: Blue Band introduceert Betersmeersels Hagelslag

Nooit meer vallende hagelslag: Blue Band introduceert Betersmeersels Hagelslag

Redactie Baaz

Een opmerkelijke innovatie prijkt op het toneel van het ontbijt- en lunchlandschap: Betersmeersels Hagelslag.  Blue Band Roombeter, de toonaangevende autoriteit op het gebied van plantaardige alternatieven voor roomboter, onthult voor het paasweekend een van zijn meest baanbrekende producten tot nu toe. Dit revolutionaire product van Blue Band combineert het beste van twee werelden: Blue Band Roombeter, een 100% plantaardig alternatief voor boter, en hagelslag, samengevoegd tot een verrukkelijk broodbeleg.

Met Blue Band Betersmeersels Hagelslag is het genieten geblazen; smeuïge, rijke Roombeter verrijkt met knisperende, pure hagelslag, perfect gedoseerd voor de ultieme smaakervaring. Dankzij de slimme combinatie van deze iconische producten heb je geen gedoe meer met vallende hagelslag. Eén handeling met je mes en voilá: het perfecte broodje hagelslag. Hiermee komt er ook meteen een einde aan de discussies over hoeveel hagelslag er op je broodje mag. 

"Jong en oud herkennen het probleem: vallende hagelslag. Wij wisten dat het beter én slimmer kon. Het voornaamste doel was om de perfecte balans te vinden tussen de smeuïge Roombeter en het knapperige van de hagelslag. Door deze twee iconische producten te combineren en gebruik te maken van de expertise van 100 jaar Blue Band, hebben we het probleem van vallende hagelslag opgelost. We zijn ontzettend trots dat dit gelukt is dankzij onze innovatieve 'Betersmeersels-doseermachine', ontwikkeld in ons Food Science Lab in Wageningen," aldus Bas Michel, Country Manager Nederland.

Hagelslag- en Roombeterliefhebbers kunnen vanaf de eerste hap een smaaksensatie verwachten. Het is niet alleen het plakken, ook de structuur en de smaak van de Roombeter geven een smeuïge en toch warme verrassende twist. Dit maakt Betersmeersels Hagelslag het perfecte slotakkoord van je ontbijt of lunch. 

Blue Band Roombeter draagt bij aan een betere wereld met minstens 75% minder klimaatimpact*. Zo vervult Blue Band niet alleen een lang gekoesterde wens van hagelslagfans, maar biedt het merk ook een optie voor consumenten die zich bewust zijn van hun impact op het klimaat. 

Blue Band Betersmeersels Hagelslag is vanaf 1 april verkrijgbaar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie