Sterft Facebook uit?

Sterft Facebook uit?

Redactie Baaz

90% van alle gebruikers die Facebook verlieten na de actie van Arjen Lubach zijn weer terug op Facebook. Ondanks deze en andere kritiek op Facebook is het nog steeds één van de meestgebruikte marketingkanalen: meer dan 11 miljoen Nederlanders zitten dagelijks op Facebook.

Omdat veel kleine ondernemers geen expert zijn op het gebied van Facebookmarketing en vaak niet weten waar te beginnen schreef Nederlands bekendste Facebookexpert, Anne Raaymakers, speciaal voor hen het boek Vind ik leuk! Op geen enkel ander platform kan een merk of bedrijf zo ongedwongen in contact treden met fans, klanten en toekomstige klanten. Doe je als ondernemer niet aan Facebookmarketing, dan loop je een geweldige kans mis.

Anne Raaymakers: 'Luister niet naar de marketeers die vertellen dat (hun) Facebookmarketing niet werkt, want dat komt doordat ze zich niet aan de regels van het Facebookspel houden.' 

Net als op een feestje moet je namelijk sociaal zijn op Facebook. Als ondernemer moet je je dan ook vriendschappelijk gedragen. Dan werkt Facebook fantastisch.

LEES OOK: De essentiële rol van leiderschap binnen een klantgerichte cultuur

Vind ik leuk!

In Vind ik leuk! lees je praktische adviezen, how-to’s en succesverhalen, die tevens illustreren hoeveel kan je bereiken met Facebookmarketing. Niet geschreven voor Facebookmarketeers, maar speciaal voor zzp’ers en andere kleine ondernemers. Anne Raaymakers laat zien hoe je als ondernemer een groot bereik kunt creëren, je naamsbekendheid kunt vergroten en nieuwe klanten kunt werven. Low budget en zonder al te veel moeite. Online wordt het boek aangevuld met links en checklist. Een boek met een verrassende invalshoek en een must voor iedere ondernemer die van klanten fans wil maken.

Het boek is voor € 25,00 (online) verkrijgbaar. Meer weten? Vanduurenmedia.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie