Nieuwe TomTom GO Discover: navigatiesysteem met groot 7-inch HD-scherm en krachtige luidspreker

Redactie Baaz
TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, stelt de TomTom GO Discover beschikbaar – zijn snelste en krachtigste navigatiesysteem met een nieuw 7-inch high-definition (HD) touchscreen display met versimpelde gebruikersinterface en krachtige luidspreker voor duidelijke instructies.

Nauwkeurige wegbegeleiding met TomTom GO Discover

Naar het dashboard turen om er zeker van te zijn dat je de navigatie goed hebt begrepen, is vanaf nu verleden tijd. Met een enorm 7-inch HD-scherm, een uitstekende beeldhelderheid, en een krachtige luidspreker, kunnen automobilisten profiteren van duidelijke en nauwkeurige wegbegeleiding. Bestuurders kunnen veilig en vol vertrouwen op pad om Nederland te herontdekken en – zodra de richtlijnen rondom COVID-19 het toelaten – eropuit om de rest van de wereld te verkennen.

Hoogwaardige live services

De TomTom GO Discover is uitgerust met de beste navigatie en bevat de meest actuele kaarten die een navigatiesysteem kan bieden. Kaarten zijn nooit ouder dan een week en kunnen tot drie keer sneller* worden bijgewerkt via Wi-Fi®. Dankzij een nieuwe processor en meer geheugenruimte is het navigatiesysteem zeer snel en responsief.

Bestuurders kunnen hun telefoon draadloos verbinden met TomTom GO Discover via Bluetooth® en krijgen dan toegang tot de vertrouwde TomTom verkeersinformatie en hoogwaardige live services zoals flitspaalwaarschuwingen, informatie over brandstofprijzen, beschikbaarheid van parkeergelegenheid en beschikbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

TomTom GO Discover biedt snelste, krachtigste navigatiesysteem

Mike Schoofs, Managing Director, TomTom Consumer: "We willen bestuurders helpen zich klaar te maken om de wereld weer te verkennen zodra de lockdowns worden opgeheven. We zijn dan ook trots op de introductie van de TomTom GO Discover. Dit nieuwe navigatiesysteem combineert ons inzicht in de behoeften van bestuurders met bijna drie decennia aan ervaring in het ontwikkelen van kaarten. Daarbij is het navigatiesysteem ontwikkeld met onze nieuwste en beste technologie. De TomTom GO Discover is uiterst gebruiksvriendelijk en gebouwd met veiligheid in het achterhoofd. Het is het snelste en krachtigste TomTom-navigatiesysteem op de markt."

De 6-inch en 7-inch TomTom GO Discover is in Europa verkrijgbaar op TomTom.com en bij geselecteerde e-tailers en in de winkel voor € 259,95 (6-inch) / € 299,95 (7-inch). De 5-inch is exclusief verkrijgbaar op TomTom.com voor € 229,99.

* Kaarten worden tot drie keer sneller bijgewerkt dan bij de vorige generatie van TomTom.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie