Nieuwe scan voor mkb: onderneem jij op topsnelheid?

Redactie Baaz
MKB-Nederland, UPC Business en Ziggo Zakelijk lanceren vandaag de onlinescan ‘Onderneem jij op topsnelheid?’. Met deze scan krijg je als onderneming snel een beeld van hoe je bedrijf er op ict-gebied voorstaat en welke punten je kunt verbeteren.

Volgens MKB-Nederland weten ondernemers nog te weinig af van de mogelijkheden, de veiligheid en de juiste oplossingen van onlinewerken. Algemeen directeur van MKB-Nederland Leendert-Jan Visser zegt hierover: 'Dankzij een slimme inzet van ict kunnen bedrijven efficiënter, innovatiever en productiever werken. Veel ondernemers kennen echter niet de mogelijkheden of weten niet hoe deze te verzilveren.'

Onlinewerken maakt steeds meer zijn intrede in het midden- en kleinbedrijf. Hoewel ondernemers aangaven de snelle groei van de technologie een grote uitdaging te vinden, wordt steeds vaker online gewinkeld en betaald, de administratie gedaan of vergaderd via videoverbindingen. Ook de overheid zal de komende jaren meer inzetten op ict-diensten.

Ondernemingen handelen steeds vaker digitaal en het is daarom belangrijk dat onder andere de veiligheid online goed geregeld is. MKB-Nederland, UPC Business en Ziggo Zakelijk zetten zich daarom samen in om het mkb te laten zien wat de voordelen zijn van snelle breedbandaansluitingen. Met de nieuwe onlinescan kun je snel zien hoe het bedrijf ervoor staat als het gaat om ict en waar het bedrijf online kansen laat liggen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie