Nieuwe publicatie Chris Bailey: Kalmte
vekrijgbaar vanaf 2 mei

Nieuwe publicatie Chris Bailey: Kalmte

Redactie Baaz

Het boek Kalmte door hyperfocus-expert Chris Bailey leert je bewust ontspannen in een wereld vol prikkels.

Toen succesvol productiviteitsexpert Chris Bailey last kreeg van paniekaanvallen en in een burn-out belandde, realiseerde hij zich dat er iets moest veranderen. Hoe kon hij anderen advies geven over beter, aandachtiger en efficiënter werken als hij zelf niet eens doorhad wanneer hij over zijn grenzen ging? Bailey wendde zich tot de wetenschap en ontdekte de kern van het probleem: "de mens is zijn vermogen voor kalmte kwijtgeraakt. Waar we van oudsher momenten van stress afwisselden met kalme momenten, zijn we onszelf tegenwoordig voortdurend aan het overprikkelen. Zelfs als we denken te ontspannen met Netflix of op sociale media, maakt de dopamine die daarbij vrijkomt in ons brein ons alleen maar actiever en gejaagder. Bewust op zoek gaan naar kalmte helpt de stress en spanning te verminderen en maakt dat we ons meer gefocust, productiever en tevredener over ons eigen leven voelen". Dit boek is een toolkit vol toegankelijke, wetenschappelijk onderzochte strategieën voor een minder gejaagd en gespannen leven. In een wereld vol stress en spanning is het bereiken van kalmte de ultieme lifehack.
Chris Bailey

Over de auteur (Chris Bailey)

Chris Bailey is bekend van zijn boek Hyperfocus, waarvan gelijktijdig met Kalmte een nieuwe editie verschijnt. Chris Bailey is productiviteitsexpert en onderzoekt al meer dan tien jaar hoe we effectiever kunnen werken en een dieper, vervullender leven kunnen leiden. Chris schreef hierover in onder andere The New York Times, The Wall Street Journal, GQ, The Huffington Post, New York Magazine, Harvard Business Review en Fast Company. Zijn boeken zijn verschenen in 26 talen. Hij woont in Ottawa, Canada.

Beschikbaarheid en prijs

Het boek Kalmte is verkrijgbaar op 2 mei 2023 en wordt uitgegeven door Uitgeverij Atlas Contact voor €22.99, alleen beschikbaar als paperback.

Lees meer artikelen in de categorie Work & Lifestyle

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie