Nieuwe investering in ScanMovers

Jordi Smit
Een groep investeerders steekt een extra bedrag van € 750.000,- in verdere ontwikkeling van het verhuisplatform ScanMovers. Dat maakt het bedrijf zelf bekend.

Ontwikkeling nieuwe technologie

De investeerders komen onder meer uit de verzekeringswereld en de wereld van de e-commerce. Via deze tweede investeringsronde beschikt ScanMovers nu over 1,25 miljoen euro aan groeikapitaal voor de ontwikkeling van nieuwe technologie dat de verhuismarkt nog transparanter moet maken.

Transparantie ScanMovers

‘We lossen een concreet probleem op: de prijsverschillen tussen verhuizers zijn enorm, maar duurdere verhuizers zijn niet altijd beter. Deze investering gaan we gebruiken om de verhuissector nog verder te helpen vernieuwen en verhuizen makkelijker te maken’, aldus Boyan Nijpels, oprichter van ScanMovers.

Oprichting ScanMovers

ScanMovers werd eind 2016 opgericht en is sinds 2017 actief. Het platform maakt de prijzen, beoordelingen en verschillende serviceniveaus van verhuizers inzichtelijk. Ongeveer de helft van alle Nederlandse verhuizers is aangesloten op het platform, stelt het bedrijf.

Voordelen

Het bedrijf biedt grote voordelen. Zo krijg je binnen twee uur een overzicht van de beste verhuisdeals, geheel vrijblijvend, in je persoonlijke dashboard. Je hoeft dus niet meer eindeloos te wachten op telefoontjes en mailtjes, waardoor je snel de prijs van een verhuizing weet. Bovendien zijn de door ScanMovers geselecteerde budget- en erkende verhuizers zorgvuldig gescreend op kwaliteit en service en kun je onafhankelijke reviews bekijken van elke gewenste verhuizer. Tot slot staat tijdens het verhuisproces een persoonlijke consultant van ScanMovers voor je klaar om je te adviseren en begeleiden in je keuze.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi