Nieuwe gratis app voor MKB-ers

Nieuwe gratis app voor MKB-ers

Redactie Baaz

Javra Software lanceert een gratis app voor de iPhone en iPad waarmee MKB-ers hun producten onder de aandacht kunnen brengen.

Producten onder de aandacht brengen, dat doe je tegenwoordig met je eigen app. Klein nadeel is dat een app bouwen nogal wat kost. Om dat probleem op te lossen ontwikkelde Javra Software een gratis applicatie voor online bedrijfscatalogussen. Op die manier kunnen bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf net als grote concerns hun producten etaleren voor gebruikers van de iPhone of iPad.

De app, iTouch Catalog genaamd, geeft volgens commercieel directer van Javra, René Verspuij, zowel grote als kleine bedrijven toegang tot de almaar groeiende consumentenmarkt: 'Je kunt binnen drie minuten met je bedrijf op de iPad zitten en meedoen. Dat is ongekend.'

Hoe werkt het?

Bedrijven kunnen hun catalogussen via de site laden zodat consumenten die, na aanschaf van de app in de Appstore, kunnen bekijken. Vervolgens kunnen klanten browsen naar schoenen, auto's, horloges, of welke producten dan ook.

De verwachting is dat naarmate meerdere bedrijven gebruik gaan maken van de app, er in de toekomst een grote online winkel voor MKB op de iPad of iPhone beschikbaar komt. Tot slot biedt de app bedrijven ook de mogelijkheid onderling zaken te doen volgens een gesloten business-to-business-catalogusmodel waarbij bijvoorbeeld vertegenwoordigers met de iPad en iTouch catalogus op pad gaan naar klanten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie