Nieuwe eigenaren PR-bureaus Whizpr en Deepr

Nieuwe eigenaren PR-bureaus Whizpr en Deepr

Redactie Baaz

De Technologie & Lifestyle PR-bureaus Whizpr en Deepr opereren vanaf 1 juli 2024 verder onder leiding van twee nieuwe eigenaren. Winnie Silvertand en Paul Maris nemen alle aandelen over van vertrekkend directeur Annerieke Kamphuis. Winnie is bijna 23 jaar in dienst bij Whizpr en Paul ruim 13 jaar. Daarvoor werkte hij tien jaar bij een ander PR-bureau. Beiden zijn al enkele jaren Account Director bij Whizpr en zijn vertrouwde gezichten bij collega’s, klanten en veel journalisten in Nederland. Whizpr en Deepr hebben momenteel 13 medewerkers en verzorgen vanuit Wageningen de PR in Nederland voor bedrijven als Dell Technologies, Sony, Nutanix, Visma, Dynatrace, Trend Micro, Veeam, Anker, Tado en vele andere technologiebedrijven.

Winnie Silvertand: “Met elkaar hebben Paul en ik bijna een halve eeuw ervaring met PR voor technologiebedrijven. Desondanks - of misschien juist daardoor - vinden we het nog steeds erg leuk om samen met onze collega’s en klanten te werken aan mooie campagnes. De afgelopen jaren hebben we samen al veel managementtaken overgenomen, wat de stap naar eigenaar en ondernemerschap voor ons logisch en interessant maakt. We zijn blij dat we deze mooie mogelijkheid hebben gekregen en zien ernaar uit om het succes van dit mooie bedrijf samen met het geweldige team collega’s verder uit te bouwen.”  

Paul Maris: “Ondanks dat Whizpr en Deepr vanaf nu verder gaan onder twee nieuwe eigenaren, zal er voor onze klanten niet zoveel veranderen. Ons ervaren team van PR- & content-experts blijft de kennis van het vakgebied en de industrie waarin we werken verder ontwikkelen om zo onze klanten optimaal te kunnen helpen. Onze ervaring ligt in de technologie en daar blijven we ons op richten. De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel en technologie wordt met de dag relevanter voor elk individu en de maatschappij als geheel. Dit biedt ons geweldige mogelijkheden om de verhalen van onze klanten te vertellen op alle mogelijke kanalen.”

Annerieke Kamphuis: “Ik ben eraan toe Whizpr en Deepr over te dragen in ruil voor een relaxter leven waarin werken nauwelijks meer een rol speelt. De laatste jaren ben ik al veel minder gaan werken om meer tijd te hebben voor mijn familie en mijn stichting voor kinderen van minimagezinnen. Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat mijn rol binnen de bureaus steeds kleiner werd en er een zelfsturend senior team ontstond onder leiding van Winnie en Paul. Voor het team zijn zij vertrouwde gezichten en voor onze klanten de vaste ervaren adviseurs. Door dit grote draagvlak en ons onderlinge vertrouwen, kon ik Whizpr en Deepr binnen een zeer korte tijd met een gerust hart volledig aan hen overdragen.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie