Nieuwe DS 4 arriveert bij Nederlandse DS Stores

Nieuwe DS 4 arriveert bij Nederlandse DS Stores

Redactie Baaz

De nieuwe DS 4 is op 22 november gearriveert bij de Nederlandse DS Stores. Dat betekent dat het model nu uitgebreid is te bezichtigen én te ervaren en dat de eerste bestellingen aan klanten worden geleverd, met voorrang voor het speciale introductiemodel DS 4 LA PREMIÈRE.

De nieuwe DS 4 is het vierde model van een nieuwe generatie modellen van DS Automobiles. De nieuwste aanwinst voor het premium C-segment onderscheidt zich met een charismatisch ontwerp dat gebaseerd is op grote expertise en geavanceerde technologie, met unieke uitrustingen voor dit segment. Met zijn bijzondere silhouet, uitzonderlijke verfijning en geavanceerde techniek zal de DS 4 nieuwe klanten voor het Franse merk weten te winnen.

De DS 4 is leverbaar in de uitvoeringen DS 4, DS 4 CROSS en DS 4 PERFORMANCE LINE die op hun beurt te combineren zijn met de uitrustingsniveaus Bastille+, Trocadero, Rivoli, Performance Line en Performance Line+.

Drie motorvarianten

Om de DS 4 nog verder naar persoonlijk smaak samen te stellen, zijn er drie motorvarianten beschikbaar. De DS 4 is direct leverbaar als plug-in hybride: de DS 4 E-TENSE 225, met een emissievrije actieradius van maximaal 55 km (WLTP). De twee varianten met de benzinemotoren PureTech 130 en PureTech 180 zijn beide standaard uitgerust met een automatische transmissie. De rijklaarprijzen beginnen bij € 35.450,- voor de DS 4 Bastille+ PureTech 130 Automatic. De vanaf prijs van de DS 4 E-TENSE 225 Bastille+ is € 41.150,- rijklaar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie