‘Nieuwe bronnen van creativiteit zijn nodig om het MKB wendbaar te houden tijdens de corona-crisis.’

Redactie Baaz
Meer dan de helft van de Nederlandse ondernemers is geraakt door de corona-crisis. Niet alleen financieel, maar ook de wendbare ondernemersgeest heeft het flink te verduren. Het blijkt lastig voor ondernemers om creatief te blijven in het verzinnen van oplossingen en in noodzakelijke productontwikkeling. LockedDown ForwardMinds verbindt ondernemers met creatieven die hun talenten willen inzetten om frisse, oorspronkelijke oplossingen te bedenken voor corona-gerelateerde uitdagingen van organisaties.

Op dit moment richt het gros van het MKB zich op het minimaal noodzakelijke. Investeringen worden uitgesteld en budgetten die niet snel zullen renderen worden gekort. Maar vooruit denken en creativiteit wordt voor ondernemers steeds lastiger op te brengen, zo blijkt. Een zorgelijke ontwikkeling, want creativiteit is juist cruciaal voor het succes van ondernemingen stelt Freelancers United.

Zij roepen daarom iedereen op om nieuwe bronnen van creativiteit te ontsluiten en nemen zelf het voortouw met het platform ‘LockedDown ForwardMinds’. ‘We hebben allemaal baat bij florerend ondernemerschap en bijzonder creatief werk. Daar hebben ondernemers en creatieven elkaar voor nodig. Door hen te verbinden via het platform willen wij een win-win-win situatie creëren. Ondernemers blijven wendbaar. Creatieven blijven aan het werk. De maatschappij geniet van al het moois dat zij samen brengen’, stelt Britt Strooker, creator en initiatiefnemer.

Wederkerig, helder en vol vakliefde: dat is het platform LockedDown ForwardMinds. Het werkt simpel: ondernemers kunnen hun dilemma voorleggen aan meer dan 3000 creative minds. Er is altijd wel één creatief die met een goede oplossing of treffend idee reageert. ‘Meedoen is gratis voor alle partijen en dilemma’s zijn welkom uit iedere branche en van iedere omvang of complexiteit’, voegt Strooker toe. 

Over LockedDown ForwardMinds

LockedDown ForwardMinds is een initiatief van Freelancers United, een flexibele marketing- en HR-organisatie. Het bedrijf werkt zowel voor het MKB als voor overheden, startups en corporates, onder meer voor ANWB, CBR, Hornbach, BAM en Jacobs Douwe Egberts. Voor meer informatie of om mee te doen kun je terecht op www.lockeddown.nl.

 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie