Nieuwe betaaldienst voor ondernemers biedt contant geld, kaart-, én webshopbetalingen aan

Nieuwe betaaldienst voor ondernemers biedt contant geld, kaart-, én webshopbetalingen aan

Redactie Baaz

Met BLUbeem, ontwikkeld door Brink’s, regelen ondernemers alle soorten betalingen op één plek; contant geld, kaart- en webshopbetalingen. Deze service combineert zowel digitale betalingen als contant geld en biedt één contract voor alle betaalmiddelen. BLUbeem geeft ondernemers een allesomvattend pakket aan betaaldiensten, waarbij tegelijkertijd wordt gezorgd voor overzicht en gemak in de administratie.

Veel ondernemers die naast contant geld ook andere betaalmethoden aanbieden, moeten hiervoor verschillende contracten en diensten afsluiten. En als zij ook een webshop hebben, komt daar nog een platform voor online betalingen bij. Dit zorgt bij veel ondernemers voor meer administratie. Met BLUbeem hebben zij het gemak van één contract bij één partij voor alle betaalmethoden, waardoor zij de hele dag overzicht in al hun betaalstromen krijgen op één plek.

Veelvoud aan betaalmiddelen

Van ondernemers wordt verwacht dat zij alle mogelijke betaalopties bieden. Daarnaast is contant geld voor veel ondernemers, vooral binnen detailhandel, retail en horeca, nog steeds een belangrijk en essentieel betaalmiddel. “Voor een grote groep ondernemers is het regelen en onderhouden van alle betaalmiddelen complex, tijdrovend en kostbaar,” zegt Bas Rodenberg, Algemeen Directeur bij Brink’s Nederland. “Zij houden daardoor steeds minder tijd over voor hun klanten. Ondernemers hebben behoefte aan het simplificeren van het gehele proces rondom betalingen, en we zijn blij dat we hen met BLUbeem een kosten- en tijdbesparende oplossing bieden.”

Verbetering van de cashflow

Ondernemers die gebruik maken van BLUbeem krijgen een slimme kluis voor het afstorten van contant geld in eigen zaak, terminals voor kaartbetalingen en een oplossing voor online betalingen vanuit een webshop. Bovendien kunnen deze drie onderdelen, cash, cards en clicks, op ieder moment aan- en uitgezet worden, vergelijkbaar met een internetbundel bij een telefoonabonnement. Ondernemers hebben daarnaast real-time inzicht in alle transacties en de bruto omzet per dag wordt dagelijks uitbetaald, zonder aftrek van kosten, wat een positief effect heeft op de cashflow. De eerste ondernemers hebben BLUbeem inmiddels uitgeprobeerd en zijn positief, vertelt Martijn Wiersma, Commercieel Directeur bij Brink’s Nederland. “Ondernemers zien in één oogopslag de omzet van alle betalingen, dus ook van de cashbetalingen. Met de komst van BLUbeem is het voor ondernemers eindelijk écht aantrekkelijk om zowel contant geld als andere betaalmethoden aan te bieden. Brink’s heeft BLUbeem geïntroduceerd om het betalingsverkeer voor ondernemers simpeler, veiliger en overzichtelijker te maken en we zijn trots dat we dit voor hen nu kunnen realiseren.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie