Nieuwe, betaalbare Officejet-modellen van HP besparen kosten en stimuleren productiviteit

Nieuwe, betaalbare Officejet-modellen van HP besparen kosten en stimuleren productiviteit

Redactie Baaz

HP heeft onlangs een nieuwe range Officejet printers (inkt) geïntroduceerd. De nieuwe modellen zijn volgens de fabrikant gericht op kostenreductie en productieverhoging. De serie bevat printers van verschillende prijsniveau's en een verscheidenheid aan functionaliteit. Hierdoor kan de fabrikant een brede doelgroep binnen het MKB bedienen. Gemene deler zijn de 50 procent lagere kosten per pagina dan concurrerende laserprinters.

De serie bevat printers van verschillende prijsniveau's en een verscheidenheid aan functionaliteit. Hierdoor kan de fabrikant een brede doelgroep binnen het mkb bedienen. Gemene deler zijn de 50 procent lagere kosten per pagina dan concurrerende laserprinters.

Ook zijn de nieuwe HP Officejet 6600, 6700 Premium en de HP Officejet 6100 ePrinter sneller dan hun voorgangers: bestanden worden geprint met ISO-snelheden (vergelijkbaar met laser) van 20 pagina’s per minuut in zwart en 16 pagina’s per minuut in kleur met voordelige, individuele inktcartridges.

HP heeft een speciale technologie voor inkt ontwikkelt: Pigment Ink. Hierdoor zijn de prints beter bestand tegen water, vervagingen en markeerstiften.

De nieuwe Officejet-printers zijn geschikt voor werkomgevingen waarin medewerkers vaak onderweg zijn. Dankzij HP ePrint kun je namelijk onderweg documenten printen vanaf elk mobiel apparaat met een internetverbinding, ongeacht je aan de andere kant van het kantoor of de andere kant van de stad bent. Dat komt van pas in allerlei situaties, bijvoorbeeld bij het ter plaatse ondertekenen van contracten of het laten goedkeuren van bouwtekeningen.

De nieuwe modellen op een rij:

HP Officejet 6600 e-All-in-One

Dit apparaat levert verbeterde prestaties en meer veelzijdigheid. Er wordt goedkoop en professioneel geprint met snelheden van 14 pagina’s per minuut (p.p.m.) in zwart en 8 p.p.m. in kleur.(4) Bedrijven kunnen hun productiviteit eenvoudig verbeteren dankzij de mogelijkheid om te printen via het draadloze netwerk,(5) de geautomatiseerde documentinvoer (ADF) en de toegang tot zakelijke apps via het 2,6 inch touchscreen.

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One

Deze all-in-one beschikt over dezelfde functies als de HP Officejet 6600 e-All-in-One en is, met 16 p.p.m. in zwart en 9 p.p.m. in kleur,(4) een stuk sneller. Een usb-ingang aan de voorkant, Ethernet-verbinding en dubbelzijdig printen maken deze printer compleet.

HP Officejet 6100 ePrinter

Dit model is een goedkoop werkpaard die zowel draadloos als niet-draadloos werkt. Gebruikers kunnen documenten van professionele kwaliteit printen met een snelheid van 16 p.p.m. in zwart en 9 p.p.m. in kleur.

HP Officejet 4620 e-All-in-One

Dit is de perfecte totaaloplossing voor kleine bedrijven door de eenvoudige fax-, scan- en kopieerfunctie. De productiviteit is verhoogd tot een printsnelheid van 8 p.p.m. in zwart en 7,5 p.p.m. in kleur. De HP Officejet 4620 is gemaakt van recyclebaar plastic en wordt verstuurd in 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Officejet 6600 e-All-in-One en de HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 149 en 179 euro. De HP Officejet 6100 ePrinter (99 euro) en HP Officejet 4620 e-All-in-One (119 euro) zijn beschikbaar vanaf april 2012.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie