Nieuw in Nederland: EARLY BIRDS ochtend-padel

Nieuw in Nederland: EARLY BIRDS ochtend-padel

Redactie Baaz

EARLY BIRDS Padel, het innovatieve vroege ochtend padelconcept dat Ibiza heeft veroverd, is nu overgevlogen naar padel verenigingen en clubs in Nederland. Wat begon als een lokaal fenomeen op het Spaanse eiland is snel uitgegroeid tot een hechte community, waarbij steeds meer padel-liefhebbers de sportieve en sociale ervaring van de EARLY BIRDS omarmen.

Het is een eenvoudig concept: een aantal enthousiaste padelspelers die één of meerdere ochtenden in de week met elkaar een kort padel toernooi spelen en na afloop een kop koffie drinken met elkaar. EARLY BIRDS Padel is in Nederland al gevestigd in Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Hillegom, Zeist en Den Haag. Binnenkort volgen er nog een aantal nieuwe locaties verspreid over Nederland.

Goed begin van de dag

"EARLY BIRDS Padel vertegenwoordigt meer dan alleen padel; het belichaamt een levensstijl waarin sport, sociale contacten en het goed beginnen van de dag centraal staan", zegt Walter Felten, oprichter van EARLY BIRDS Ibiza. "We zijn blij om te zien dat het concept ook bij padelclubs in Nederland wordt omarmd en kijken ernaar uit om nog meer spelers te verwelkomen in de EARLY BIRDS-gemeenschap. We nodigen padelliefhebbers uit om vroeg op te staan en een padel toernoei te spelen. In de ochtend een groep enthousiaste padellers op meerdere padelbanen, dat is voor iedereen een goed begin van de dag”, aldus Felten.

Padel2Day app

EARLY BIRDS Padel heeft een groot deel van zijn succes te danken aan de innovatieve padel2day-app, die de hele ervaring stroomlijnt, van registratie en betaling tot ranking en baanconfiguratie. De naadloze integratie maakt het organiseren heel simpel, waardoor spelers zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: spel en plezier.

Spelers die een keer mee willen spelen, maken een account aan op https://padel2day.nl en selecteren één of meerdere EARLY BIRDS® Padel locaties. Op de Padel2Day website of mobiele app, zie je direct voor welke EARLY BIRDS en andere padel events je je kunt aanmelden op de door jou geselecteerde locaties.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie