Nederlandse SKEPP betreedt Europese markt

Nederlandse SKEPP betreedt Europese markt

Redactie Baaz

SKEPP, een online vergelijkingswebsite, heeft de ambitie om de komende jaren internationaal uit te breiden. SKEPP opent nu haar internationale deuren in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, en Spanje. Managing Director Joost Lansink is zeer content met deze stap.

Sinds 2013, brengt SKEPP jaarlijks duizenden bedrijven in contact met progressieve kantorenaanbieders. In 2017 heeft het de keuze gemaakt de buurlanden Duitsland en België te betreden, waarna het bedrijf nu ook start in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. De huidige uitbreiding is een reactie op de sterk groeiende flexibele kantorenmarkt in deze landen. Sinds 2010 is deze flexibele kantorenindustrie in de Verenigde Staten gegroeid met meer dan 20 procent, is gebleken uit de cijfers van JLL. Deze markt groeit momenteel ook hard in Europa. 

User experience SKEPP door digitale VR-rondleidingen

Door de expansie naar verschillende Europese landen, biedt het proptechbedrijf in deze landen een user experience door virtual reality rondleidingen als service aan te bieden. Een huurkandidaat kan digitaal een VR rondleiding door het pand aanvragen. De huurkandidaat krijgt vervolgens een VR-bril toegestuurd. Zodoende kunnen bedrijven zich makkelijker en sneller oriënteren, zo bekijken ze meerdere locaties per uur in plaats van dat zij daar dagen voor uit trekken. Een ander voordeel is dat een bedrijf dit ook in de avonduren kan doen terwijl het kantoorpand al dicht zit. 

'Deze VR-tour is naast de kwalitatief hoogwaardige foto’s, vooruitstrevende video’s, actuele beschikbaarheid en overzichtelijke plattegronden een onderdeel van het streven om de content op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen', licht Joost toe. Kantoorruimte huren brengt zo vele voordelen met zich mee.

Digitaal interieurdesign SKEPP op maat 

Direct na de rondleiding ontvangt de huurkandidaat een huuraanbieding in de mailbox. Vervolgens maakt een personal designer van SKEPP een interieurontwerp voor de kantoorruimte waar de huurkandidaat geïnteresseerd in is. De kandidaat kan het interieur en de inrichting ervan direct afnemen bij SKEPP

Het afnemen van de inrichting is onderdeel van een design inbouwpakket op maat, waarbij je meubilair huurt of gebruik maakt van de huurkoop-optie. Ook het kopen van het meubilair behoort tot de mogelijkheden. Bij het huren is het mogelijk om het meubilair op- en af te schalen met een druk op de knop. Opschalen is bij de huurkoop- en koopoptie ook simpel te realiseren. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie