Nederlandse datingapp The Inner Circle verder de grens over

Nederlandse datingapp The Inner Circle verder de grens over

Redactie Baaz

The Inner Circle breidt uit naar Hong Kong, Sydney en Melbourne. Met deze uitbreidingen in de Chinese stad en Australische steden wil het bedrijf ook aan de andere kant van de wereld ambitieuze en gelijkgestemde singles verbinden. Ook kondigt de scale-up aan inmiddels over 1.200.000 leden te beschikken.

In Australië hebben zich in een paar weken al meer dan 50.000 mensen aangemeld voor The Inner Circle. Iets minder dan een kwart daarvan is inmiddels al toegelaten op het platform. De lancering van The Inner Circle in Hong Kong zal plaats vinden op 18 oktober.

Tinder-Tired

David Vermeulen, CEO van The Inner Circle: 'Overal ter wereld zijn ambitieuze mannen en vrouwen ‘Tinder-Tired’; ze zoeken naar een selectiever gezelschap om zo een betere match te vinden. Daarom helpen we gelijkgestemde vrijgezellen in grote steden als Dubai, San Francisco, Toronto, Los Angeles, Singapore en Berlijn en natuurlijk onze thuishaven Amsterdam. Ze kiezen voor The Inner Circle omdat ze zoeken naar echte verbinding, authentieke gesprekken en dates die aan de verwachting voldoen.'

Nederlandse datingapp The Inner Circle verder de grens over
Vermeulen richtte The Inner Circle op in 2012, toen (en omdat) hij destijds zelf nog single was. Vermeulen: 'We gebruiken niet alleen de app om gebruikers online met elkaar in contact te brengen. Ook offline brengen onze borrels en feesten members bij elkaar op een persoonlijke maar effectieve wijze. We mikken daarbij nadrukkelijk op (grote) internationale steden.'

The Inner Circle heeft 1,2 miljoen leden

Dagelijks melden er 3.000 tot 4.000 nieuwe leden zich aan op The Inner Circle. Het platform heeft al 1.200.000 leden. “Daarbij staan er meer dan een miljoen leden op de wachtlijst. In de zes jaar dat we actief zijn, leidde onze app en evenementen tot meer dan 300 baby’s en talloze bruiloften. Het verbinden van vrijgezellen op basis van gedeelde interesses wordt daarmee echt betekenisvol.”

The Inner Circle is een selectieve datingapp die ambitieuze en gelijkgestemde mensen verbindt. De app is in 2012 opgericht door David Vermeulen, Michael Krayenhoff en Serge Samusya.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie