Nederlands DJ Oliver Heldens maakt officiële soundtrack voor Call Off Duty

Nederlands DJ Oliver Heldens maakt officiële soundtrack voor Call Off Duty

Redactie Baaz

Met Sound Of Vondel leidt Oliver Heldens het nieuwste seizoen van de wereldberoemde game in. Seizoen 04 van Call of Duty®: Warzone vindt plaats in een digitale wereld gebaseerd op Amsterdam. De start van het Call of Duty®: Warzone seizoen en de release van Sound Of Vondel worden vanavond gevierd met een speciaal evenement in de A’DAM Toren in Amsterdam.

Oliver Heldens maakt soundtrack voor het nieuwe seizoen in Call Off Duty

De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens en muzieklabel Spinnin’ Records zijn door Activision gevraagd om de officiële soundtrack van het vierde Call of Duty®: Warzone seizoen te produceren. Het resultaat van de samenwerking, het nummer Sound Of Vondel is sinds gister te beluisteren via alle streaming platforms en in-game in het nieuwe seizoen van Call of Duty®: Warzone Season 04.

De samenwerking met Call of Duty® is een full-circle moment voor Oliver Heldens. "Ik speel Call of Duty® al zolang ik me kan herinneren", vertelt hij. "Ik heb zelfs een aantal van mijn eerste officiële uitgebrachte nummers in 2013 vernoemd naar onderdelen uit het iconische Modern Warfare 2 spel. Om nu het officiële anthem voor de nieuwe Vondel-map in Warzone te mogen produceren is te gek voor woorden en een enorme eer!''

Oliver Heldens en Spinnin' Records vieren de release van "Sound of Vondel

Activision is een van ‘s werelds grootste gaming studio's en bracht over de jaren heen talloze populaire games en franchises uit, waar Call of Duty® bij uitstek de bekendste van is. Voor de lancering van het nieuwste seizoen van Call of Duty®: Warzone begon Activision een partnership met Oliver Heldens en Spinnin’ Records. "Het samenwerken met Oliver Heldens is een geweldig project voor ons", aldus Michelle Bresaw, VP en hoofd van Live Services bij Activision. "Met de lancering van Vondel wilden we de barokke sfeer van onze nieuwe Warzone-map vastleggen door middel van een bekend Europese exportmiddel, dance muziek. De combinatie van een wereldberoemde DJ als Oliver Heldens en de Call of Duty®-franchise is een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer de game- en muziekindustrie samenkomen."

De release van Sound of Vondel wordt met een spectaculair evenement in de Loft in de A’DAM Toren in Amsterdam gevierd. Oliver Heldens zal daar optreden voor een beperkt aantal fans, ook zullen bezoekers een kijkje krijgen in de nieuwe Call of Duty®: Warzone wereld, Vondel. Het nummer Sound Of Vondel is op 14 juni uitgekomen op Spinnin’ Records. 

 

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie