Nederland is een nieuw hypotheekplatform rijker: Neo Hypotheken

Nederland is een nieuw hypotheekplatform rijker: Neo Hypotheken

Redactie Baaz

Neo Hypotheken lanceert een online hypotheekplatform waarmee klanten sneller, transparanter en zonder papieren stukken binnen enkele uren zekerheid van financiering kunnen krijgen.

Optimaal gemak en transparantie met Neo Hypotheken: Volledig digitale en papierloze klantreis

Met het nieuwe Neo Hypotheken platform kunnen consumenten eenvoudig de mogelijkheden onderzoeken voor een nieuwe hypotheek. Tevens kunnen consumenten in Nederland eenvoudig en gebruiksvriendelijk zelf een hypotheek online aanvragen of met behulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Neo Hypotheken biedt een volledig digitale en papierloze klantreis waarbij consumenten en onafhankelijke hypotheekadviseurs optimale transparantie rond het aanvraagproces hebben en snel zekerheid van financiering krijgen. Zodra een consument gekozen heeft voor Neo Hypotheken is ook het beheerproces volledig digitaal ingericht inclusief bouwdepot declaraties en, indien van toepassing, het delen van data met de onafhankelijke hypotheekadviseurs zodat dezelfde digitale ervaring ook na het afsluiten van de hypotheek wordt ervaren.

Eenvoudige en snelle digitale hypotheekaanvraag

Neo Hypotheken geeft huizenkopers en oversluiters maximale controle bij het aanvragen van een hypotheek, met een UX die eenvoudiger, transparanter en sneller is dan veel bestaande hypotheekaanbiedingen. Het online platform van Neo Hypotheken biedt een gebruiksvriendelijke klantreis volledig gebaseerd op brondata en maakt gebruik van de nieuwste digitale technologie inclusief e-authenticatie en digitaal ondertekenen. Het aanvraagproces is snel, gemakkelijk te volgen en vermindert het benodigde papierwerk aanzienlijk; dit maakt het een stuk minder complex dan veel traditionele hypotheekproducten. 

Goede productvoorwaarden

Naast de digitale invalshoek biedt de Neo Hypotheken propositie ook goede productvoorwaarden, zoals 100% boetevrij aflossen met eigen geld, automatische rentedaling door aflossing, financiering van bouw in eigen beheer, een hypotheek aanvragen met familieleden, een versimpelde verhuisregeling, een langere overbruggingsperiode, hypotheek afsluiten op basis van de arbeidsmarktscan en tot 90% LTV kan een desktop taxatie gebruikt worden. Ook verduurzaming van de woning wordt maximaal ondersteund middels de EBB en EBV regeling en een specifiek Duurzaamheidsdepot. 

"We zijn trots om een volledig nieuw digitale hypotheek platform te introduceren en daarmee bij te dragen aan een verdere ontwikkeling van de Nederlandse Hypotheekmarkt. De Neo Hypotheek propositie maakt optimaal gebruik van alle beschikbare digitale oplossingen tijdens de oriëntatie, de aanvraag en het beheer. Dit betekent dat we consumenten snel en op een gebruikersvriendelijke manier zekerheid kunnen bieden over de mogelijkheden om hun droomhuis te financieren. De klant staat hierbij centraal en kan kiezen om zijn hypotheek zelf af te sluiten of via een onafhankelijke hypotheekadviseur”, legt John Koetsier, Managing Director van Neo Hypotheken, uit.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie