Mysteries en verrassende ontdekkingen staan centraal bij The HISTORY Channel in juli

Mysteries en verrassende ontdekkingen staan centraal bij The HISTORY Channel in juli

Redactie Baaz

Ook in de zomer heeft HISTORY Channel weer nieuwe exclusieve series met een historisch tintje op het programma. Op 10 juli start het vierde seizoen van de boeiende serie History's Greatest Mysteries, waar Emmy-award winnaar Laurence Fishburne samen met historici, auteurs, wetenschappers en onderzoekers de grootste mysteries tot op de bodem uitzoekt. Gevolgd door op 21 juli het 14e seizoen van de populaire serie Storage Wars dat weer garant staat voor veel verrassingen, humor, biedingen en bekvechten. Juli wordt afgesloten met de nieuwe, exclusieve serie Mysteries of the Ancient Dead waar alles draait om onze voorouders en de interessante sporen die ze voor ons achterlieten over hun relatie met de dood en het grote hiernamaals.

 

HISTORY’S
GREATEST MYSTERIES WITH LAURENCE FISHBURNE
SEIZOEN 4
NIEUW EN EXCLUSIEF | Vanaf 10 juli op maandag om 21:25 uur

History's Greatest Mysteries belicht de voornaamste theorieën over de meest raadselachtige onopgeloste mysteries. In elke aflevering, gepresenteerd door Academy Award® genomineerde en Emmy Award® winnaar Laurence Fishburne, wordt een van deze raadsels behandeld met bijdragen van top historici, auteurs, wetenschappers en onderzoekers.

Van onopgeloste misdaden tot verloren schatten en de verdwijning van beroemde figuren, History's Greatest Mysteries zoekt naar mogelijke verklaringen voor enkele van 's werelds meest verbazingwekkende gebeurtenissen.

 

STORAGE WARS SEIZOEN 14
NIEUW EN EXCLUSIEF | Vanaf 21 juli op vrijdag om 20:30 uur

Storage Wars keert terug voor een nieuw seizoen van biedingen en bekvechten. Onze veilingmeesters leiden potentiële kopers van opslagbox naar opslagbox vol verrassingen en humor.

De serie biedt een kijkje in de opwindende wereld van opslagveilingen. Waar kopers de opslagruimtes bezoeken, bereid om alles te riskeren, om te bieden op de inhoud van boxen en als ze geluk hebben, iets waardevols vinden in plaats van alleen rotzooi!

 

MYSTERIES OF THE ANCIENT DEAD
NIEUW EN EXCLUSIEF | Vanaf 25 juli op dinsdag om 21:25 uur

Wat is er na de dood? Deze vraag houdt ons al bezig sinds het begin van de mensheid. En heeft geleid tot vreemde ceremonies, bizarre praktijken en complexe religieuze overtuigingen. We onderzoeken begrafenissen, grafresten en overblijfselen van eeuwenoude doodsrituelen, om nieuw licht te werpen op de geheimen van oude beschavingen.

Wat kunnen we leren van onze lang vervlogen voorouders aan de hand van de sporen die ze voor ons achterlieten over hun relatie met de dood en het grote hiernamaals?

Vanaf augustus nieuw en exclusief te zien op HISTORY channel: 

  • Mystery Places - vanaf 1 augustus op dinsdag om 22:20 uur
  • WWII Battles in Colour - vanaf 3 augustus op donderdag om 20:30 uur
  • Pawn Stars Do America - vanaf 11 augustus op vrijdag om 21:25 uur

Volg HISTORY Channel op FacebookInstagram en YouTube.

 

Lees ook: Ennio Morricone opnieuw nummer 1 in Filmmuziek Top 100

Lees ook: Bioscoopgeluid van topkwaliteit: Teufel introduceert volledig herziene CINEBAR 11

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie