Myfinance: hét boekhoudprogramma voor de ZZP’er

Redactie Baaz
Bij ZZP’ers komt de boekhouding vaak op de laatste plaats. Weer een bonnetje of factuur kwijt en geld misgelopen. Stress voor je btw-aangifte. Komt het je bekend voor? Lees hoe Myfinance jou tijd en geld gaat besparen.

Op maat gemaakt

Andere pakketten zijn ontwikkeld voor boekhouders. Myfinance onderscheidt zich als online boekhoudprogramma dat is ontwikkeld voor ZZP’ers. De software heeft een heldere indeling en is zeer gebruiksvriendelijk, ook als je net start met boekhouden. Gewoon snel en foutloos boekhouden. Groei je als ZZP’er? Geen probleem! Ook als je een (management) BV hebt kun je bij Myfinance terecht.

Tijdbesparend

Je kunt op elk moment zien hoe je bedrijf ervoor staat: hiervoor hoef je niet meer op je boekhouder te wachten. Door online te factureren en je kosten te boeken, zorgt dit boekhoudprogramma voor overzicht en rust in de boekhouding van ZZP’ers. Naast de besparing in tijd levert dit ook een aanzienlijke kostenbesparing op.

Real-time inzicht

Altijd en overal real-time inzicht in je boekhouding. Hierdoor blijf je scherp en verklein je de kans op betalingsachterstanden. Ook de hoogte van je btw-aangifte wordt real-time weergegeven en staat aan het eind van het kwartaal automatisch voor je klaar.

Mobiele app

Je gemaakte kilometers en gewerkte uren kun je eenvoudig via de app invoeren. Zo heb je direct de ritten- en urenregistratie voor de belastingdienst. Ook je bonnetjes voeg je eenvoudig met de app toe, zodat je deze niet kwijtraakt en geld misloopt. Het complete pakket is aan te schaffen voor slechts € 9,- per maand, zonder bijkomende kosten.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie