Multimedia-automaat moet zorgen voor efficiëntie

Multimedia-automaat moet zorgen voor efficiëntie

Redactie Baaz

Op zoek naar een 'snoepautomaat' met elektronicaproducten waarmee je jouw personeel en klanten snel van dienst kan zijn? Dan kun je binnenkort bij MK2 Supplies terecht.

Volgens MK2 Supplies is het in tijden van crisis binnen veel organisaties belangrijk om efficiënter te werken. De nieuwe vendingmachine zou dan ook een uitkomst bieden. Bedenker van de vendingmachine en directeur van MK2 Supplies, Roel Vermaat legt uit: ‘De multimedia-machine kan in verschillende branches erg waardevol zijn. Hierbij kun je denken aan conferentiehotels of vakantieparken met businessmogelijkheden, maar ook aan grotere bedrijven die bezoekers en hun eigen personeel een extra service willen bieden.’

De multimedia-automaat zou in de markt onderscheidend zijn. Vermaat geeft eerlijk toe dat er al een automaat met kantoorproducten bestaat, maar de nieuwe vendingmachine zou over de nieuwste multimediaproducten beschikken. 'Deze nieuwe multimediaproducten worden zelfs nog niet allemaal in de winkel verkocht’, aldus Vermaat.

Daarnaast past de machine volgens Vermaat goed binnen Het Nieuwe Werken: 'Mensen willen plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken. In dit kader biedt de vendingmachine vele voordelen. Zo hebben medewerkers en bezoekers de multimedia-producten altijd binnen handbereik, ook buiten kantooruren.’ De vendingmachine ontzorgt volgens MK2 ook de facilitaire dienst, omdat er voor de uitgifte van AV- en ICT-producten geen bemand servicepunt meer nodig zou zijn.

Niet alleen de 'standaard' vendingmachine is verkrijgbaar, MK2 Supplies biedt ook nog andere opties aan. Met de uitgebreidere opties kun je een op maat gemaakte machine bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld een personeelspas laten maken waarmee het personeel gratis het product kan halen, terwijl bezoekers en gasten de producten kunnen betalen met een chipknip.

De machine laat nog even op zich wachten. Naar alle waarschijnlijkheid zal de multimedia-automaat in 2012 binnen de eerste organisaties geplaatst worden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie