Moody’s kiest TomTom voor risicobeheeroplossingen

Moody’s kiest TomTom voor risicobeheeroplossingen

Redactie Baaz

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, kondigt vandaag aan dat Moody’s gebruikmaakt van TomTom-locatiegegevens. Moody’s is een wereldwijde, geïntegreerde risicobeoordelingsfirma die organisaties in staat stelt betere beslissingen te nemen met behulp van gegevens, analytische oplossingen en inzichten. Moody's neemt de gegevens van TomTom nu op in Moody's Insurance Geocoder, waarbij accurate locatie-informatie wordt gebruikt om de nauwkeurigheid en relevantie van geocodinganalyses in meerdere workflows te verbeteren.

Moody's neemt nu de gegevens van TomTom op in Moody's Insurance Geocoder, waarbij nauwkeurige locatie-informatie wordt gebruikt om de nauwkeurigheid en relevantie van geocoderingsanalyses in meerdere workflows te verbeteren. Door de zeer nauwkeurige locatiegegevens van TomTom te combineren met de modelleermogelijkheden en toepassingen van Moody's, biedt Moody's Insurance Geocoder organisaties in de verzekerings-, financiële, vastgoed- en aangrenzende domeinen die afhankelijk zijn van nauwkeurige geospatiale gegevens, betere inzichten om risico's te beheren, onzekerheid te verminderen en de besluitvorming te verbeteren. 

Voor verzekeraars die reageren op gebeurtenissen met een hoog risico, zoals overstromingen, stormvloeden en bosbranden, is het gebruik van nauwkeurige geocodering die specifiek is ontworpen voor verzekeringsdoeleinden van vitaal belang. Dankzij de rijke en actuele locatiegegevens van TomTom kan Moody's de meest geschikte geospatiale referentie voor verzekeringen creëren. Moody's Insurance Geocoder kan onder andere een opstalverzekeraar voorzien van nauwkeurige geocodering om de blootstelling van elk object aan natuurrampen te beoordelen, zodat de juiste premies kunnen worden vastgesteld en de totale portefeuille effectief kan worden beheerd. 

“Nauwkeurige en actuele geocoderingsgegevens vormen de kern van Moody's pakket oplossingen voor verzekeringsklanten,” zegt Aaron Mayfield, Senior Director of Product, Insurance bij Moody's. “We zijn verheugd dat we kunnen blijven samenwerken met TomTom en hun hoogwaardige locatiegegevens kunnen gebruiken om geavanceerde informatie en oplossingen te leveren die onze klanten helpen beter te presteren en de belangrijkste uitdagingen in de sector aan te gaan''

“We zijn er trots op dat we kunnen voortbouwen op onze langdurige samenwerking met Moody's, waarbij we onze verse en betrouwbare locatiegegevens leveren om hen te helpen klanten te voorzien van nauwkeurige, bruikbare inzichten”, zegt Mike Schoofs, Chief Revenue Officer, TomTom. “Door deze samenwerking kunnen klanten van Moody's de locatiegegevens van TomTom gebruiken om hun unieke uitdagingen aan te gaan, wat de veelzijdigheid van onze locatietechnologie aantoont.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie