MobieTrain en Skins Cosmetics gaan samenwerken om medewerkers een interactieve en persoonlijke leeromgeving te bieden

MobieTrain en Skins Cosmetics gaan samenwerken om medewerkers een interactieve en persoonlijke leeromgeving te bieden

Redactie Baaz

MobieTrain, het toonaangevende platform voor performance enablement van frontliniemedewerkers, kondigt aan dat de Nederlandse cosmetica retailketen Skins Cosmetics heeft gekozen voor de diensten van MobieTrain om hun medewerkers vooruitstrevende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Skins Cosmetics, opgericht in 2000, heeft een rijke geschiedenis van het ontdekken en aanbieden van unieke, niche cosmetica merken aan hun klanten. De oorspronkelijke winkel in de Negen Straatjes van Amsterdam is uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal dankzij hun focus op bijzondere merken en een gastvrije winkelervaring.

Het innovatieve MobieTrain platform biedt een overzichtelijke, interactieve en mobielvriendelijke oplossing die perfect aansluit op de trainingsbehoeften van Skins Cosmetics. Dit partnerschap heeft geleid tot de ontwikkeling van een uitgebreid trainingsprogramma voor de 150 medewerkers van Skins Cosmetics, verdeeld over drie niveaus. Het programma omvat trainingen voor onboarding, brand- en producttrainingen en expertniveau trainingen voor medewerkers die zich willen specialiseren in make-up, skincare of parfum. Op deze manier kan Skins Cosmetics haar medewerkers een driejarig trainingsprogramma bieden. In de toekomst heeft Skins Cosmetics plannen om de trainingen uit te breiden naar hun winkels in Zuid-Afrika en om al hun klantenmasterclasses te integreren in het MobieTrain-platform.

“Wij hebben gekozen voor MobieTrain vanwege de innovatieve benadering van trainen en ontwikkelen. MobieTrain bood een overzichtelijke, mobielvriendelijke oplossing waardoor we een uitgebreid trainingsprogramma hebben kunnen ontwikkelen, variërend van onboarding tot expertniveau trainingen,” aldus Jannita Jáuregui, Education Manager bij Skins Cosmetics. “Daarnaast verliep de implementatie van MobieTrain vlot, waardoor het onmiddellijk zorgde voor een hogere betrokkenheid en motivatie onder de medewerkers van Skins Cosmetics.”

"Innovatie is de kern van wat we doen bij MobieTrain. We zijn er trots op dat Skins Cosmetics voor ons heeft gekozen om hen te helpen hun trainingsprocessen te verbeteren en tegelijkertijd de betrokkenheid en motivatie van hun medewerkers te vergroten," aldus Guy van Neck, oprichter en CEO van MobieTrain. "Samen met Skins Cosmetics bouwen we verder aan een dynamische leeromgeving, die leren toegankelijk, leuk en effectief maakt."

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie