MKB Innovatie Preuvenement

Redactie Baaz
Op woensdag 24 en donderdag 25 oktober vindt bij Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht het MKB Innovatie Preuvenement plaats.

Het evenement beoogt MKB'ers te inspireren om commercieel en succesvol met innovatie aan de slag te gaan.

Het MKB Innovatie Preuvenement is een tweedaags evenement met een congres, workshops, een informatiemarkt met best practises, ervaringen, aanbieders en innovatieve communities. Er zijn sprekers met expertise op het gebied van innovatiemanagement, efficiency, partnerships, financiering, netwerken, organisatieverandering, bescherming, risicomanagement, open en sociale innovatie, business intelligence, services oriented enterprise en procesverbetering.

10 tot 100 medewerkers
Het praktijkgerichte evenement is gericht op ondernemers met 10 tot 100 medewerkers die bezig gaan of zijn met innovatie en ICT. Het evenement biedt verhalen voor en door ondernemers. Sprekers zijn onder anderen: Hennie van der Most Van der Most bedrijven, Jan Baan van Cordys, Arjen de Koning van Paradigit en Dragons Den, Jake Blok, Peter Hinssen van A-cross, Wybren Jouwsma van Bronckhorst High Tech en Wynand Bodewes van Hogeschool Rotterdam. Dagvoorzitters zijn Stephan Fellinger, Online Media Man van het jaar 2006 en Wim Bens van TU/e Innovation Lab.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.mkbpreuvenement.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie