MKB Doorstart in Noord-Brabant
MKB Doorstart in Noord-Brabant.

MKB Doorstart in Noord-Brabant

Redactie Baaz

Stichting MKB Doorstart maakt zich hard voor het behoud van bedrijven die in de problemen komen, maar in de kern gezond zijn. Na Flevoland zijn zij nu ook actief in Noord-Brabant.

Het doel is om na Flevoland een uiteindelijke uitrol over heel Nederland, nadat de start in 2014 succesvol bleek. Wanneer een bedrijf in de problemen komt terwijl deze in de kern gezond is, kan het onafhankelijke MKB Doorstart helpen. Het betreffende bedrijf wordt gekoppeld aan een tweedelijnspartij die hulp kan bieden op het gebied van financiering, maar ook bedrijfsvoering of regels en risico’s. Om problemen vroeg te signaleren heeft MKB Doorstart afspraken gemaakt met banken, de belastingdienst en diverse accountantskantoren.

MKB Doorstart in Noord-Brabant

Op maandag 1 juni presenteert MKB Doorstart zich in Eindhoven waar alle aspecten over ondernemen aan bod komen met een speciale focus op financiën: van crowdfunding tot factoring, en van business angels tot fondsen, naast de gewone lening natuurlijk. De bijeenkomst is bedoeld voor zowel ondernemers als degenen die beroepsmatig te maken hebben met ondernemerschap. Locatie is het Ondernemersplein/gebouw Kennispoort aan de John F. Kennedylaan, de inloop is vanaf 15.00 uur.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie