Media Markt daagt startups uit

Media Markt daagt startups uit

Redactie Baaz
Get in the Ring en Media Markt dagen startups uit om de customer experience te verbeteren of om toegevoegd te kunnen worden aan het productaanbod.

Media Markt zoekt startups die zich bezighouden met oplossingen in augmented reality, virtual reality of artificial intelligence vanuit de Benelux en Verenigd Koninkrijk. De keten zal een of meerdere startups selecteren om een pilot project te starten en geeft bovendien een wildcard weg voor SPACELAB: de wereldwijde accelerator van Media Markt in Munchen.

Media Markt is marktleider in Europa onder consumenten elektronica retailers met 4,5 miljoen klanten en werkt nauw samen met startups in zowel lokale pilots als de wereldwijde SPACELAB accelerator. 

Hoe werkt de Challenge?

Startups kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden via www.getinthering.co/mediamarkt. De deadline voor aanmelden is 24 oktober. De 6 beste startups zullen op 3 november uitgenodigd worden op het Nederlandse hoofdkantoor van Media Markt in Rotterdam. Startups zullen daar hun oplossingen pitchen voor het bestuur van Media Markt Nederland.
Get in the Ring Challenges

Deze Challenge is een van de vele kansen die startups geboden wordt om samen te innoveren. Zie ook de zojuist gelanceerde Challenge met Neutral (onderdeel van Unilever).

Startups uitgedaagd

De Get in the Ring Foundation daagt startups wereldwijd uit om bestaande oplossingen toe te passen op de innovatie-uitdagingen en doelen van corporates, de publieke sector en NGO’s. Met deze Challenges heeft de Get in the Ring Foundation het doel om formele partnerschappen te sluiten, waarbinnen zowel zaken worden gedaan als impact wordt gecreëerd. Meer informatie over onze Challenges kun je hier vinden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie