Marketing & recruitment events in 2023

Marketing & recruitment events in 2023

Redactie Baaz
Wil jij je graag verbeteren op bepaalde vlakken en nieuwe connecties maken met je bedrijf? Ben je geïnteresseerd in (digital) marketing en recruitment? Wij hebben vier events uitgekozen die jij kan bezoeken om groei in je bedrijf te verwezenlijken, zowel op het gebied van werknemers als marketing.

Growth Marketing Event 2023

Datum: 6 april 2023 | Locatie: Utrecht, Jaarbeurs | Info: frankwatching.com 

Ben jij geïnteresseerd in data-driven marketing, personalisatie en conversie? Ga dan naar het Growth Marketing Event 2023. Dit is jaarlijks hét event over datagedreven, creatieve marketing. In deze derde editie gaat het om het groeien van je organisatie. Dit doe je door middel van betrouwbare data als vertrekpunt en genoeg bronnen voor een gunstige, gepersonaliseerde klantervaring. Hoe je met een growth marketing-mindset meer leads en conversie kan krijgen leer je aan de hand van relevante cases.

Emerce Recruitment

Datum: 6 april 2023 | Locatie: Amsterdam | Info: emerce.nl

Met advies, inspiratie, kennis en trend insights verbindt Emerce Recruitment je met de beste experts en influencers binnen het vakgebied. Recruitment strategieën, werkomstandigheden en de arbeidsmarkt moeten flexibeler worden, dit is de laatste tijd duidelijker dan ooit. Maar hoe gaat het nu verder? Hoe bereid je je voor op de nieuwe realiteit binnen een organisatie en krijg je effectievere recruitment over alle digitale kanalen? Bij Emerce Recruitment leer je het allemaal. Met 25+ sprekers krijg je presentaties te zien van experts, discussie panels, reportages en trend insights.

IMU Live 2023: Het marketing event van Nederland

Datum: 24 t/m 26 mei 2023 | Locatie: Nijkerk | Info: imu.nl

Tijdens het event IMU Live 2023 vertellen experts uit de praktijk hun kennis en cases. Zonder verkooppitch vertellen deze experts hun verhalen verdiepend en inspirerend. Na het IMU event sta jij klaar om aan de slag te gaan met de nieuwste strategieën en slimme, praktische technieken. Naast dat je talloze informatie krijgt, leer je ook nog veel mensen kennen. Ontmoet andere gepassioneerde ondernemers en bouw relaties op die jarenlang mee kunnen gaan. 

Digital Marketing Live!

Datum: 2 juni 2023 | Locatie: Amsterdam, Beurs van Berlage | Info: digitalmarketinglive.nl

Wat is nu, next en nieuw in digital marketing? Voor alle nieuwsgierige ambitieuze marketing en media professionals vindt op 2 juni Digital Marketing Live! plaats in Amsterdam. Krijg de nieuwste insights in marketing strategy, customer dialogue, analytics & data, online advertising, social & content marketing, search, legal & privacy, e-mail marketing & automation en mobile. Met de parade aan keynotes, user cases van gevestigde en upcoming brands beleef je het nieuwste van het nieuwste in digital marketing. 

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie